Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Έχεις ψαλίδα στα μαλλιά; 6 tips για να απαλλαγείς από αυτήν μια για πάντα

Η ψαλίδα στα μαλλιά είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλά κορίτσια. Δεν έχει σημασία αν έχεις σγουρά, σπαστά ή ίσια μαλλιά. Ούτε αν τα μαλλιά σου είναι κοντά, μεσαίου μήκους ή πολύ μακριά. Οι σπασμένες άκρες και η ψαλίδα είναι ένα φαινόμενο που συναντάται σε όλες μας, δυστυχώς!

Και τώρα- ειδικά- που τα κομμωτήρια παραμένουν κλειστά, το ζήτημα έχει αρχίσει να μας κουράζει. Ξέρω… Θέλεις εδώ και καιρό να επισκεφθείς τον αγαπημένο σου κομμωτή, να κάνετε μαζί ένα νέο κούρεμα ή έστω να σου «πάρει» τις άκρες για να καθαρίσει η ψαλίδα. Να φρεσκάρεις, εν πάση περιπτώσει, τα μαλλιά σου.

Θα πρέπει να περιμένεις σίγουρα μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή. Κατά πάσα πιθανότητα και σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις της κυβέρνησης, αυτή θα είναι η μέρα που θα επαναλειτουργήσουν τα κομμωτήρια. Φυσικά, τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό και με προκαθορισμένο ραντεβού θα ορίζεται η επίσκεψή σου.

Μέχρι τότε, όμως, δεδομένου ότι ο όγκος δουλειάς των κομμωτηρίων θα είναι τεράστιος και ίσως να μη βρίσκεις άμεσα ραντεβού, πρέπει να αντιμετωπίσεις την ψαλίδα σου. Να… βάλεις το δικό σου χεράκι για να βελτιώσεις την κατάσταση, να αρχίσει να αναδομείται η τρίχα και τελικά να ολοκληρώσει το hair treatment σου ο κομμωτής σου σε αυτό το πολυπόθητο ραντεβού. Τώρα θα αναρωτιέσαι… Πώς θα εξαλείψεις την ψαλίδα; Με τους έξι τρόπους που θα βρεις στην παρακάτω gallery, θα πεις «αντίο» στις κατεστραμμένες άκρες, που χαλούν όλη την εικόνα των μαλλιών σου. Για δες…

Διάβασε ακόμα: Νιώθεις φαγούρα στα μάτια κι έχεις πρησμένα βλέφαρα; Να, τι συμβαίνει…


Πηγή