Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έχει τη δύναμη ενός ορού, την πολυτέλεια ενός ελαίου και τη φρεσκάδα μίας λοσιόν… Τι είναι;

Το μέλι γνωρίζουμε όλες πως έχει δεκάδες ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό και την επιδερμίδα. Είναι πανίσχυρο ενυδατικό συστατικό και μία ασπίδα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Παρέχει πλούσια θρέψη στην επιδερμίδα και τη βοηθά να ανανεωθεί. Δεν είναι τυχαία λοιπόν το βασικό συστατικό για πολλές skin care σειρές αλλά σήμερα δεν θα μιλήσουμε γενικά για το μέλι στην περιποίηση! Θα μιλήσουμε ειδικά για το πώς ο οίκος Guerlain έκλεισε μέσα σε μία φόρμουλα-φαινόμενο όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και του βασιλικού πολτού!

Ετοιμάσου να γνωρίσεις το Abeille Royale Youth Watery Oil και να βυθιστείς στην μαγεία του…

abeille royale youth watery oil

Τι ακριβώς σημαίνει όμως ο όρος watery oil; Αναφέρεται στην πρωτοποριακή σύνθεσή του που το καθιστά τόσο ισχυρό όσο ένας ορός, τόσο πλούσιο και θρεπτικό όσο ένα έλαιο και τόσο ελαφρύ όσο μία λοσιόν. Είναι μία τελείως νέα υφή που έχει την αίσθηση του λαδιού αλλά είναι τόσο ανάλαφρο όσο το νερό. Το μυστικό του; Τα μικροσφαιρίδια ελαίου που απελευθερώνουν το πολύτιμο υλικό την τελευταία στιγμή, αφήνοντας έτσι την επιδερμίδα λαμπερή, μεταξένια και καθόλου επιβαρυμένη. Γιατί το λατρεύουμε; Από πού να ξεκινήσουμε!

Shot4 Abeille Royale Oil

Αφενός η χρήση του είναι απολαυστική! Αφετέρου είναι το τέλειο δώρο για τον εαυτό σου αυτά τα Χριστούγεννα! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πρωί και βράδυ, πριν τον ορό σου ή αντί για αυτόν και προετοιμάζει τέλεια την επιδερμίδα για το μακιγιάζ. Μάλιστα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν highlighter ταμπονάροντας μία σταγόνα στα ζυγωματικά σου. Οι χρήσεις του όμως δεν σταματούν εδώ! Ανάλογα με το πώς θα το εφαρμόσεις, σου παρέχει και διαφορετικό αποτέλεσμα. Πάτα play στο παρακάτω video και θα καταλάβεις…

Αν το εφαρμόσεις με ανοδικές κινήσεις, τότε θα έχεις ένα άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης. Αν ακολουθήσεις την δεύτερη τεχνική θα έχεις ένα άμεσα πιο σφριγηλό αποτέλεσμα. Ανάλογα λοιπόν με αυτό που θέλεις κάθε φορά, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και με την περίσταση, το Abeille Royale Youth Watery Oil μπορεί να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι και ακόμα περισσότερα!

NMC4LAS cz

Αν λοιπόν θέλεις ένα προϊόν όλη τη δύναμη του μελιού και την πολυτέλεια ενός ελαίου που δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα σου τότε το μοναδικό δώρο που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι το Abeille Royale Youth Watery Oil!

Διάβασε ακόμα: Μην βιάζεσαι! Πριν κάνεις δώρο ένα άρωμα διάβασε εδώ…


Πηγή