Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έχουμε καταλάβει ποιο κούρεμα σκέφτεται να κάνει η Chiara Ferragni

Είναι αδιαμφισβήτητο πλέον πως οι stars του πλανήτη έχουν πάθει μια εμμονή με τα μαλλιά τους τον τελευταίο χρόνο. Από την πρώτη μέρα που μπήκαμε σε lockdown πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα, όλο και περισσότερες celebrities «ξεσπούν» στα μαλλιά τους. Άλλες κάνουν δραστικές αλλαγές και από μελαχρινές γίνονται ξανθές, ενώ άλλες τολμούν τα πιο fashionable κουρέματα της σεζόν.

Η Chiara Ferragni δεν ανήκει σε καμία από τις δύο κατηγορίες. Προς το παρόν τουλάχιστον. Θα μας πεις… Και γιατί γίνεται λόγος για εκείνη; Διότι μάλλον σκέφτεται να προχωρήσει σε μια αλλαγή στο κούρεμά της και το hint δόθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η fashion influencer και επιχειρηματίας, όσα χρόνια τη γνωρίζουμε, δεν έχει πειραματιστεί ιδιαιτέρως με τα μαλλιά της. Μία φορά τα είχε βάψει σε ένα ανοιχτό καστανό χρώμα και άλλη μία είχε επιλέξει να τα αλλάξει κάνοντας καρέ κούρεμα. Τώρα, λοιπόν, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για μια… γνώριμη αλλαγή.

Η 33χρονη Chiara έκανε ένα post στο Instagram της μόλις χθες και μας έβαλε σε σκέψεις. Δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε με το απόλυτο καρέ κούρεμα, το οποίο είχε τολμήσει για πρώτη φορά τον Μάιο του 2019 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. «Αυτά τα μαλλιά ήταν φωτιά», γράφει στο post της και μάλλον «φλερτάρει» έντονα μαζί τους.

Λες να τη δούμε σύντομα με καρέ; Μέχρι να γίνει αυτό ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις και το εν λόγω καρέ κούρεμα (που είναι ξεκάθαρα το haircut της δεκαετίας), αλλά και την καστανή εκδοχή της.

Διάβασε ακόμα: Rihanna: Το νέο επαγγελματικό της βήμα στον χώρο της ομορφιάς θα σε ενθουσιάσει


Πηγή