Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Έχουμε κομψούς τρόπους αλλά και προϊόντα για να αφήσεις τα νύχια σου να ηρεμήσουν

Σε αντίθεση με τα όσα μπορεί να έχεις ακούσει, τα νύχια ΔΕΝ αναπνέουν. Δεν χρειάζονται να αναπνεύσουν, δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να τους συμβεί. Τα νύχια όμως χρειάζονται ξεκούραση. Τα αλλεπάλληλα gel μανικιούρ και το βερνίκι γενικά, τα ταλαιπωρεί. Αν προσθέσεις σε αυτό όλα τα καλοκαιρινά στοιχεία που τα αφυδατώνουν (βλ. Ήλιος, αλάτι, αλκοόλ) τότε καταλαβαίνεις πως, με την επιστροφή σου στην πόλη, πρέπει να τα αφήσεις στην ησυχία τους.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως πρέπει να τα αφήσεις άβαφτα και απεριποίητα. Όταν με το καλό επιστρέψεις από τις διακοπές, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις και το πρώτο από όλα είναι να πας για μία αφαίρεση του gel αν είχες κάνει πριν φύγεις. Μην επιχειρήσεις να το κάνεις μόνη σου, μην ταλαιπωρήσεις άλλο τα νύχια σου.

Μετά την αφαίρεση κάνε ένα καλό μανικιούρ, απομακρύνοντας τα πετσάκια και μειώνοντας πολύ το μήκος. Ναι, πρέπει να κόψεις λίγο τα νύχια σου! Βάλε άφθονη ενυδατική κρέμα και λαδάκι και μην πλύνεις τα πιάτα για μια μέρα. Και τώρα στο πραγματικά διασκεδαστικό κομμάτι… Το βάψιμο. Όχι, δεν θα βάψεις ξανά τα νύχια σου με κάποιο βερνίκι.

Στην αγορά υπάρχουν θεραπείες με διακριτικά χρώματα που φροντίζουν σε βάθος τα νύχια σου ενώ τα κάνουν να δείχνουν περιποιημένα. Στην παρακάτω gallery έχουμε τις δέκα καλύτερες που έχουμε δοκιμάσει οι οποίες έχουν λευκαντικά, σκληρυντικά αλλά και θρεπτικά στοιχεία που τα νύχια σου θα λατρέψουν. Μαζί με αυτές, συγκεντρώσαμε και 10 super minimal nail art που μπορείς να κάνεις αν απλά δεν μπορείς να διανοηθείς πως θα έχεις “γυμνά χέρια’. Κάνε αυτό που πρέπει λοιπόν και ξεκούρασε τα νύχια σου…

Διάβασε ακόμα: Η τάση στο γαλλικό μανικιούρ για το 2020 είναι τόσο διαφορετική όσο και όλη η χρονιά

 

 


Πηγή