Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Έχουμε τον πιο Brow-Tastic! Λόγο για να επισκεφθείς το Utopia στο Golden Hall μετά τη δουλειά!

Την εμμονή που έχουμε με τα φρύδια εδώ στο queen.gr την γνωρίζεις ήδη. Ομοίως, η λατρεία μας για τα προϊόντα φρυδιών Benefit είναι πλέον παροιμιώδης. Αυτές τις δύο αγάπες προσπαθούμε να σου μεταδώσουμε με τα δεκάδες άρθρα μας αλλά, εκτός και αν επισκεφθείς ένα Benefit Brow Bar σε κάποιο κατάστημα Sephora, δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί μιλάμε για εμμονή και αγάπη και όλα τα λοιπά. Είναι δύσκολο ωστόσο να προγραμματίσεις ένα ραντεβού… Αφενός γιατί εσύ δεν έχεις χρόνο και αφετέρου γιατί τα brow bars της Benefit είναι μόνιμα fully booked από το πρωί ως και το βράδυ. Έχουμε όμως υπέροχα, Brow-Tastic νέα για εσένα και για τα φρύδια σου!

Όλη την εβδομάδα που διανύουμε, από τις 10.00 το πρωί ως και τις 20.00 το βράδυ μπορείς να επισκεφθείς το ειδικά διαμορφωμένο Benefit booth μέσα στον χώρο του Utopia, του πιο εκπληκτικού concept showroom που φιλοξενεί όλα τα τελευταία tending topics (ομορφιά, μόδα, διακόσμηση και τεχνολογία) στο ισόγειο του Golden Hall και να ζήσεις την απόλυτη beauty/brow εμπειρία! 

IMG 6266

Ανάμεσα στα αναπαυτικά πουφ θα βρεις τα κορίτσια της Benefit που θα σε βοηθήσουν να χρησιμοποιήσεις το επαναστατικό Brow Try-On μέσα από το οποίο μπορείς να δεις πως θα είναι τα φρύδια σου με άλλο χρώμα, σχήμα και πάχος χωρίς να σε πλησιάσει κερί ή τσιμπιδάκι! Και όλα αυτά μέσα από το super τέλειο app που έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για τη Benefit Cosmetics χρησιμοποιώντας τεχνολογία νέας γενιάς ώστε να μπορείς να αποτυπώσεις στο πρόσωπό σου διαφορετικά είδη φρυδιών (χρώμα, σχέδια, περίγραμμα… τα πάντα!) με άκρως ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο η εικονική πραγματικότητα θα σε βοηθήσει ώστε η αλλαγή που θα αποφασίσεις να κάνεις στο τόσο ευαίσθητο θέμα των φρυδιών, να στεφθεί με 100% επιτυχία!

2

Είναι η τελευταία λέξη στις εφαρμογές αυξημένης πραγματικότητας που πραγματικά θα σε ξετρελάνει! Αφού αποφασίσεις τι φρύδια προτιμάς και σου πηγαίνουν, τα κορίτσια θα σε καθοδηγήσουν στα Sephora  που βρίσκονται στον 1ο όροφο του Golden Hall για να τα αποκτήσεις! Περιττό να σου πω πως, πέρασα παραπάνω από μισή ώρα δοκιμάζοντας φρύδια μαζί με τα Benebabes του Utopia και κατέληξα στο ότι…

1

Το σχήμα που με βοήθησε να αποκτήσω η Λόλα στα Benefit Γλυφάδας, είναι τελικά τα ιδανικά για εμένα και όχι, δεν είναι τα φρύδια που έχω στη φωτογραφία, αυτά είναι αποτέλεσμα του Brow-Try-On!  Τώρα λοιπόν έχεις έναν ακόμη, Brow-Tastic λόγο για να επισκεφθείς το Golden Hall μετά τη δουλειά! Κάνε λοιπόν τη βόλτα σου, απόκτησε τέλεια φρύδια και φεύγοντας μην ξεχάσεις να ενημερωθείς για το απίθανο Item Of the Week στο Utopia που απλά θα σε ξετρελάνει!

IMG 6274

Και εννοείται ότι δεν θα φύγεις με άδεια χέρια, αφού με κάθε αγορά προϊόντος φρυδιών Benefit από τα Sephora, έχεις δώρο ένα fun size Roller Lash μάσκαρα της Benefit και την πολύ fashionable τσάντα από το Utopia!

IMG 0179


Πηγή