Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ήβη Αδάμου: Έγινε ξανθιά και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για αυτήν την αλλαγή

Είναι ένα από τα πιο όμορφα, λαμπερά και φρέσκα κορίτσια του καλλιτεχνικού στερεώματος. Μας εντυπωσιάζει πάντα με τη μουσική της, με τις φωνητικές της ικανότητες και με την εμφάνισή της στο stage, αλλά και με τις beauty επιλογές της. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να δεις ποτέ την Ήβη Αδάμου απεριποίητη… Το αντίθετο! Πάντα θα κάνει κάτι στο μακιγιάζ ή τα μαλλιά της, που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Τον τελευταίο χρόνο, μάλιστα, φαίνεται πως η Ήβη έχει τη διάθεση να πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Πώς το καταλάβαμε; Τον περασμένο Ιούλιο, την είδαμε για πρώτη φορά να απαρνιέται το καθαρό, καστανό της χρώμα και να αποκτά διακριτικές ξανθές ανταύγειες. Και, πραγματικά, το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο.

Τώρα, λοιπόν, η Ήβη προχώρησε σε μία ακόμη αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της, αυτήν τη φορά ακόμα πιο δραστική. Από καστανόξανθη, η τραγουδίστρια είναι πλέον κατάξανθη και ομολογούμε πως το νέο hair look τής ταιριάζει πάρα πολύ.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ▪️Ivi Adamou▪️ (@iviadamou_)

Πίσω από την επιτυχημένη αυτή μεταμόρφωση της Ήβης βρίσκεται το κομμωτήριο Garos και ο hairstylist, Garos Sekertzis, ο οποίος μας μίλησε για το χρώμα της τραγουδίστριας, αλλά και για την απόφασή της να γίνει ξανθιά.

«Η Ήβη ήθελε να γίνει πιο λαμπερή, να φωτίσει το πρόσωπό της και να γράφει καλύτερα στον φακό. Ήθελε εδώ και καιρό να κάνει μια μεταμόρφωση στην εμφάνισή της. Δεν το έκανε για κάποιον συγκεκριμένο επαγγελματικό σκοπό. Απλά το ήθελε η ίδια», μας λέει ο Garos.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ▪️Ivi Adamou▪️ (@iviadamou_)

Και συνεχίζει: «Είναι η πρώτη φορά που αλλάζουμε τόσο δραστικά το χρώμα της. Η ρίζα παρέμεινε σκουρόχρωμη. Κάναμε ξάνοιγμα και χρησιμοποιήσαμε την τεχνική balayage για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Και, τελικά, δημιουργήσαμε ένα φανταστικό baby blonde, ένα ξανθό του ήλιου, που κολακεύει απίστευτα το πρόσωπο και την επιδερμίδα της Ήβης. Το υποστηρίζει, βέβαια, και η Ήβη εκπληκτικά». Και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε σε όλα. Το νέο hair look της γλυκιάς τραγουδίστριας είναι so fresh! Είναι η πιο πετυχημένη αλλαγή που θα μπορούσε να κάνει στην εμφάνισή της το 2021!

Διάβασε ακόμα: Η Gigi Hadid είναι hair icon και μπορούμε να στο αποδείξουμε




Πηγή