Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ήξερες ότι ίσως φταις εσύ που το conditioner δεν έχει τα αποτελέσματα που θες;

Δυστυχώς πολλές φορές δεν βλέπουμε τα αποτελέσματα που περιμένουμε από την μαλακτική κρέμα που χρησιμοποιούμε. Και μας είναι τόσο πολύτιμη μετά από κάθε λούσιμο για να εξασφαλίσουμε μεταξένια, λαμπερά μαλλιά… Βιαζόμαστε λοιπόν να κρίνουμε το προιόν ως “μη δραστικό” και να μην το αγοράσουμε ξανά… Είσαι σίγουρη όμως πως δεν φταίει ο τρόπος που το χρησιμοποιείς; Διάβασε παρακάτω 4 πολύτιμα tips για τη μαλακτική σου κρέμα/ conditioner εφάρμοσέ τα και αν πάλι δε δεις στα μαλλιά σου τα ευεργετικά αποτελέσματα που υπόσχεται το προιόν στην ετικέτα του, τότε μπορείς σίγουρα να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο.

1. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Αν για παράδειγμα αναφέρει ότι πρέπει το προϊόν να μείνει στα μαλλιά για 5′ μην το αφήσεις παραπάνω γιατί το μόνο που θα καταφέρεις  είναι να γίνουν υπερβολικά λιπαρά και την επόμενη μέρα να θέλουν πάλι λούσιμο.

2. Όταν τα μαλλιά είναι πολύ μακριά συνήθως οι άκρες τους είναι ταλαιπωρημένες και χρειάζονται έξτρα φροντίδα. Άπλωσε τη μαλακτική κρέμα από τη μέση ως τις άκρες αποφεύγοντας τη ρίζα η οποία θα χάσει τον όγκο της.

3. Μόλις βρέξεις το κεφάλι σου εφάρμοσε το conditioner και πιάσε τα μαλλιά σου σε μια χαλαρή κοτσίδα. Έπειτα συνέχισε με το συνηθισμένο σου αφροντούς. Οι υδρατμοί από το ζεστό νερό θα κάνουν τη δράση του προϊόντος ακόμα πιο αποτελεσματική.

4. Αν δεν είσαι μέσα στο μπάνιο, άπλωσε μαλακτική κρέμα σε νωπά μαλλιά. Ύστερα με μια ζεστή, βρεγμένη πετσέτα τυλίξέ τα και άφησέ τα έτσι για 10 ‘. Η θερμότητα θα βοηθήσει τα συστατικά της να εισχωρήσουν στον πυρήνα της τρίχας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτές είναι οι 7 must have τάσεις στα νύχια από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης


Πηγή