Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αγνώριστη! Το νέο hairlook της Kylie Jenner δεν το περίμενες με τίποτα

Kylie Jenner, ένα όνομα μία ιστορία. Αν μπορούσες να χαρακτηρίσεις την Kylie Jenner με μία λέξη ή να την παρομοιάσεις με ένα ζώο, τότε αυτό αναμφίβολα θα ήταν ο χαμαιλέοντας αφού η συχνότητα με την οποία αλλάζει τα μαλλιά της, είναι πιο γρήγορη και από τη σκιά του Λούκι Λουκ.

Την χαρακτηρίζουμε σίγουρα την βασίλισσα των αλλαγών, αφού μπορεί από τη μιαστγμή στην άλλη να τη δεις με διαφορετικό χρώμα και μήκος μαλλιών. Έχει παραδεχτεί και μόνη της άλλωστε πως λατρεύει τις περούκες και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει με ροζ, τιρκουάζ ή και μπλε μαλλιά.

Αυτή τη φορά όμως, είπε να μην κάνει κάτι extreme και κάπως έτσι η νέα της αλλαγή μας «σόκαρε» ευχάριστα! Σίγουρα περίμενες κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έκανε για τη νέα της φωτογράφιση, όμως για μία ακόμη φορά μας εξέπληξε. Η 20χρονη reality star κοινοποίησε στο account της στο Instagram μία φωτογραφία που τράβηξε η φωτογράφος Sasha Samsonova, στην οποία είναι topless σε ασπρόμαυρο φόντο με ένα πολύ κοντό pixie hairlook και αφέλειες.

Και όπως την κοιτούσαμε συνειδητοποιήσαμε, πως σε αυτή της τη φωτογραφία ήταν ίδια η μητέρα της, Kris Jenner. Δες τη και πες μας, δεν συμφωνείς;

 

??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις Μάι 19, 2017, 11:22πμ PDT


Πηγή