Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Μάθαμε πώς δίνει στην επιδερμίδα της το boost που χρειάζεται

Η καθημερινότητα για όλες μας είναι –τουλάχιστον- σκληρή. Προσπαθούμε να ισορροπήσουμε δουλειά, οικογένεια, κοινωνική ζωή και υποχρεώσεις και για να τα καταφέρουμε παραμελούμε πολύ σημαντικά πράγματα για εμάς. Η διατροφή μας δεν είναι αυτή που πρέπει, ξεχνάμε να πιούμε νερό, πέφτουμε κατάκοπες στο κρεβάτι χωρίς δυνάμεις για σωστή περιποίηση… Όλα αυτά βέβαια, είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς τα καθημερινά κορίτσια αλλά και οι αγαπημένες μας celebrities. Πάρε παράδειγμα την Αθηνά Οικονομάκου, ένα από τα girl crushes μας και πραγματικά δικό μας κορίτσι!

Είναι ηθοποιός, μητέρα, επιχειρηματίας και σύζυγος που ζει την κάθε μέρα στο maximum όπως ακριβώς και εμείς. Η μέρα της ξεκινάει νωρίς το πρωί στο σπίτι ως μητέρα, συνεχίζει με ραντεβού σχετικά με το eshop της, στα πλατό με γυρίσματα και τελειώνει αργά το βράδυ στο σπίτι ή σε κάποια συνάντηση με φίλους. Τρέχει όσο εμείς, εργάζεται σκληρά όσο εμείς αλλά… λάμπει λίγο περισσότερο από εμάς. Ναι, η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τις κερδισμένες της γενετικής λοταρίας όμως έχει και ένα ακόμη μυστικό. Ένα καθημερινό boost που δίνει στην επιδερμίδα της και για το οποίο μάθαμε τα πάντα!

packshot with ballons

«Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μου συνεχώς ανεβαίνουν. Η κούραση και το στρες ανήκουν πια στην καθημερινότητά μου ενώ βλέπω και κάποιες λεπτές γραμμές να κάνουν την εμφάνιση τους. Η περιποίηση της επιδερμίδας μου είναι πολύ σημαντική για μένα γιατί πρέπει να φαίνομαι φρέσκια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας» είπε και φυσικά ρωτήσαμε αμέσως τα πάντα για αυτή την περιποίηση! Τι είναι αυτό που χρησιμοποιεί και καταφέρνει να είναι πιο φρέσκια από ποτέ ενώ βρίσκεται αδιάκοπα on the gο;

vvvvvv

«Η σειρά Crème Prodigieuse Boost της NUXE μου προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζομαι: Να μπορώ να ζήσω τη ζωή μου στο φουλ χωρίς να ανησυχώ για την επιδερμίδα μου. Έχω λατρέψει την ελαφριά δροσερή υφή της και το διακριτικό floral άρωμά της που μου φτιάχνει τη διάθεση». Το μυστικό της λοιπόν είναι μία ολοκαίνουργια σειρά από τη NUXE που τη βοηθά να… πατήσει Ctrl+Z σε προβλήματα όπως η κούραση, το στρες, η ατμοσφαιρική ρύπανση και όλα τα υπόλοιπα δεινά της σύγχρονης εποχής. Αλλά ας μιλήσουμε λίγο πιο αναλυτικά για να καταλάβεις τι ακριβώς μπορεί να κάνει για εσένα η νέα σειρά Crème Prodigieuse Boost της NUXE και γιατί η Αθηνά ορκίζεται στο όνομά της!

nuxe creme prodigieuse boost multi correction eye balm gel 15ml 2

Η νέα Crème Prodigieuse Boost σειρά της NUXE είναι εμπλουτισμένη με ένα πρωτοποριακό,  αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα Άνθους Γιασεμιού σε συνδυασμό με Άνθος Καλέντουλας και ένα Κυτταρικό Σάκχαρο, το οποίο ενισχύει τους μηχανισμούς του δέρματος να διορθώσουν τις επιπτώσεις αυτού του πυρετώδους ρυθμού ζωής. Περιέχει λοιπό ένα πανίσχυρο floral κοκτέιλ που θωρακίζει την επιδερμίδα ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις παρέχοντας αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, ενισχύει τις φυσικές άμυνές της βοηθώντας έτσι τους μηχανισμούς της να λειτουργούν στο 100% κάθε μέρα, ό, τι και αν κάνεις. Πιο απλά, η νέα Crème Prodigieuse Boost της NUXE, βοηθά το δέρμα μας δίνοντάς του το boost που χρειάζεται για να αμυνθεί/προστατευτεί/ανανεωθεί φυσικά χωρίς να διαταράσσει τη φυσική του ισορροπία.

NUXE Fact

Πριν πούμε όμως οτιδήποτε άλλο, θέλουμε να σταθούμε στο άρωμα της σειράς στο οποό αναφέρθηκε και η ίδια Αθηνά. Όπως ξέρεις, η NUXE δίνει τεράστια βαρύτητα στα αρώματα και στη συνολική εμπειρία περιποίησης και απόλαυσης που παρέχει η κάθε της σειρά. Για αυτό το λόγο, αποφάσισε να χαρίσει στη νέα Crème Prodigieuse Boost ένα μοναδικό άρωμα που μας καλεί να ανακαλύψουμε ξανά τον αισθησιασμό του εμβληματικού αρώματος (Άνθη Πορτοκαλιάς, Μανόλια, Βανίλια) απογειώνοντάς τον με ένα δροσερό, ζωηρό χαρμάνι από άνθος γιασεμιού, απολαυστικές όξινες νότες ροζ λίτσι και μια αισθησιακή βάση λευκού ξύλου.

1532358426 lp nuxe fr gamme creme prodigieuse boost gamme 2018 09 copy

Ξέρουμε, ξέρουμε… Έχεις αγωνία να μάθεις τι περιλαμβάνει η σειρά που λάτρεψε η Αθηνά Οικονομάκου (και εμείς μαζί της) και αν είναι κατάλληλη για τη δική σου επιδερμίδα. Σου τα λέμε όλα παρακάτω αλλά πρώτα από όλα ας μιλήσουμε για το αν ταιριάζει σε εσένα… Εάν είσαι από 25-39 ετών, τρέχεις καθημερινά, παρατηρείς πως δείχνεις κουρασμένη συνεχώς και έχεις ανάγκη από ένα boost! Τότε η Crème Prodigieuse Boost της NUXE ναι, είναι για εσένα! Δες τώρα τι περιλαμβάνει η σειρά και τι μπορεί να κάνει για εσένα το κάθε προϊόν.

1

Ένα αναζωογονητικό «booster»
Crème Prodigieuse Boost Energising Priming Concentrate
Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Πρόκειται για ένα τέλειο serum που προετοιμάζει την επιδερμίδα για την πρωινή και βραδινή περιποίηση. Αυτό το serum-lotion με την επαναστατική του υφή (με έμπνευση από την Κορέα), συνδυάζει δύο τύπους φυσικού Υαλουρονικού οξέος. Με δράση που συμπληρώνει η μια την άλλη, προσφέρουν ορατό αποτέλεσμα λείανσης και συγχρόνως ενυδατώνουν σε βάθος. Η βιταμίνη C ενεργοποιεί τη λάμψη της επιδερμίδας. Εφαρμόζεται πρωί και/ή βράδυ με τα δάχτυλα, ταμπονάροντας ελαφρά στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, πριν από την καθημερινή σου ρουτίνα.

2

Ένα προϊόν που χαρίζει λάμψη στα μάτια
Crème Prodigieuse Boost Multi-Correction Eye Gel Balm
Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Ένα gel-balm με ντελικάτη, υπερ-δροσιστική υφή που διαχέει ένα εκχύλισμα φυτικής καφεΐνης, με δράση κατά των μαύρων κύκλων και κατά των οιδημάτων στην περιοχή γύρω από τα μάτια αντιμετωπίζοντας έτσι τις επιπτώσεις του λιγοστού νυχτερινού ύπνου στη στιγμή. Το έλαιο Φουντουκιού, επιλεγμένο για την ανάλαφρη υφή του, συμβάλλει στην ενδυνάμωση αυτής της εύθραυστης περιοχής. Εφαρμόζεται πρωί και/ή βράδυ.

smells like christmas

Καθημερινές κρέμες για έξτρα boost
Crème Prodigieuse Boost Multi-Correction Gel-Cream (Αυτή φορά η Αθηνά!)
Κατάλληλη για κανονικές προς μεικτές επιδερμίδες
Crème Prodigieuse Boost Multi-Correction Silky Cream
Κατάλληλη για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες

Συνδυάζοντας το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα άνθους γιασεμιού με το λειαντικό αποτέλεσμα του φυσικού Υαλουρονικού οξέος, αυτές οι δύο κρέμες γίνονται το καθημερινό booster για μια αναζωογονημένη, λαμπερή επιδερμίδα ενώ συγχρόνως απαλύνουν τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Διατίθενται σε δύο υφές: Μια gel-κρέμα με απίστευτα ελαφρύ ματ τελείωμα για την κανονική προς μεικτή επιδερμίδα και μια μεταξένια εκδοχή κρέμας για την κανονική προς ξηρή επιδερμίδα. Εφαρμόζονται κάθε πρωί σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

5

Έναν «φρουρό» της νύχτας
Crème Prodigieuse Boost Night Recovery Oil Balm
Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Τυλιγμένο μέσα σε αυτήν την ultra-cocooning υφή, εμπλουτισμένη με έλαιο μακαντάμια, το δέρμα ξαναγεννιέται στη διάρκεια της νύχτας . Όσο το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα άνθους γιασεμιού συντηρεί τους μηχανισμούς του δέρματος, το εκχύλισμα από άνθος nopal (το άνθος του φραγκόσυκου), ενισχύει την κυτταρική ανανέωση, προσφέροντας φωτεινή επιδερμίδα και λεία χαρακτηριστικά με το πρωινό ξύπνημα. Εφαρμόζεται κάθε βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Έχουμε λοιπόν ένα serum, ένα balm ματιών, μία μεταξένια κρέμα και ένα πολυτελές balm oil που ολοκληρώνουν την περιποίηση της επιδερμίδας αρμονικά και της δίνουν το απόλυτο boost που τη βοηθά να λάμψει όσο ποτέ άλλοτε. Δεν επέλεξε λοιπόν τυχαία το girl crush Μας αυτή την υπέροχη σειρά και δεν είναι τυχαίο το ότι και εμείς τη λατρέψαμε αυτόματα μόλις τη δοκιμάσαμε. Αν θέλεις και εσύ να βυθιστείς στο floral άρωμά της και να εκμεταλλευτείς αυτό το πολύτιμο Boost, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο και να γνωρίσεις; Όλη τη νέα Crème Prodigieuse Boost σειρά της NUXE από κοντά!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή