Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Όλες οι λεπτομέρειες για την αλλαγή των μαλλιών της από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Ο Νικόλας Βιλλιώτης είναι οι «μάγος» του χρώματος και δεν είναι τυχαίο το ότι, για να βρεις ραντεβού στο κομμωτήριό του, θα πρέπει να περιμένεις πολλούς, ΠΟΛΛΟΥΣ μήνες.  Είναι ο αγαπημένος colorist των περισσότερων celebrities ή, όπως μου αρέσει να λέω εγώ, των celebrities που έχουν σημασία, και μία από αυτές είναι η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά τον εμπιστεύεται εδώ και χρόνια για το χρώμα των μαλλιών της και το ίδιο έκανε χθες. Θέλοντας μία αλλαγή, επισκέφθηκε το κομμωτήριό του στην οδό Αλκμάνος και απέκτησε ένα από τα πιο hot χρώματα ever. Εννοείται πήρα τηλέφωνο τον Νικόλα για να μου πει τις λεπτομέρειες και το πρώτο που μου είπε, ήταν ότι πρόκειται για μία νέα τεχνική painting.

274561765 492403152449049 3305470412888584789 n

«Το painting ξεκινά έντονο μπροστά και ντεγκραντάρει, γλυκαίνοντας όσο περνάμε στα πίσω layers των μαλλιών» μου είπε, και φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που εξηγεί στο video που ανέβασε η Αθηνά.

#BixieCut: Ο Νικόλας Βιλλιώτης εξηγεί τα πάντα για το trending κούρεμα που θα βλέπεις παντού

Warm vs Cool

«Το χρώμα είναι χρυσαφένιο, ένα γλυκό ξανθό, ιδανικό για τα χρώματά της. Είναι ιδανικό για τις περισσότερες Ελληνίδες αρκεί να δεχτούν ότι είναι άλλο το χρυσό και άλλο το κίτρινο. Δεν πρέπει να φοβάστε τα θερμά χρώματα, η Αθηνά δεν τα φοβάται καθόλου. Είναι το χρώμα που θα έπαιρναν τα μαλλιά της φυσικά στον ήλιο» πρόσθεσε σχετικά με την απόχρωση, τονίζοντας τον μεγάλο «καημό» του, τα συνεχόμενα request για μπεζ μαλλιά.

«Επίσης, η κοπέλα είναι κούκλα, της πάνε όλα, ακτινοβολεί και καλοσύνη όμως, γι’ αυτό ό, τι και αν κάνουμε είναι πετυχημένο. Παίζει ρόλο ο άνθρωπος σε κάθε συνεργασία και το αποτέλεσμα κρίνεται ΚΑΙ από τη χημεία που έχουμε. Αυτό που λατρεύω στην Αθηνά, είναι η εμπιστοσύνη που δείχνει και το ότι με ακούει» μου είπε ολοκληρώνοντας και έπρεπε να τον αποδεσμεύσω γιατί… ναι, έκανε ανταύγειες όσο μιλούσαμε.

GNTM Makeover: Ο Νικόλας Βιλλιώτης μας μιλά αποκλειστικά για τις αλλαγές των παικτών

274561765 492403152449049 3305470412888584789 n copy

The recap

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, ο Νικόλας «φώτισε» τα μαλλιά της Αθηνάς με Painting Που ξεκινά έντονο μπροστά και ντεγκραντάρει, γλυκαίνοντας προς τα πίσω. Χρησιμοποίησε θερμές, λαχταριστές αποχρώσεις και το αποτέλεσμα δεν είναι κάτι λιγότερο από επικό. Αν πρόκειται να ζητήσεις κάτι ανάλογο και από τον δικό σου colorist, άφησέ τον να σε καθοδηγήσει λίγο με το χρώμα, ρώτα τον τι πιστεύει, μην πηγαίνεις κλεισμένη σε κουτάκια. Οι καλλιτέχνες του χρώματος όπως ο Νικόλας, θέλουν μόνο να σε κάνουν καλλονή, να το θυμάσαι αυτό.

 Beauty with a sense of duty – Podcast: Ο Νικόλας Βιλλιώτης μιλά για το χρώμα και το τέλος των τάσεων


Πηγή