Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Αισθάνεσαι βαριά τα σγουρά μαλλιά σου; Δες τι πρέπει να κάνεις…

Τα σγουρά μαλλιά είναι δύσκολα. Στο λέω εκ πείρας. Ώρες-ώρες τα νιώθεις βαριά, θέλουν πολλή περιποίηση με τα σωστά προϊόντα, κατάλληλη βούρτσα και προσεκτικές κινήσεις στο χτένισμα για να μη σπάσει η τρίχα. Όσο για το κούρεμα; Πρώτον, χρειάζεσαι έναν έμπειρο κομμωτή και δεύτερον οι επιλογές που έχεις δεν είναι και άπειρες.

Εδώ, όμως, σου έχω ευχάριστα νέα. Υπάρχει ένα κούρεμα που είναι ιδανικό για σένα, θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σου, ενώ θα σε κάνει να νιώθεις πολύ ελαφριές τις μπούκλες σου, χωρίς κανένα βάρος. Γιατί τι άλλο θέλουμε για να υποδεχθούμε με χαρά το φθινόπωρο εμείς οι γυναίκες; Μικρές, τονωτικές αλλαγές στην εμφάνισή μας.

Αυτό, λοιπόν, που μπορείς να ζητήσεις τώρα από τον κομμωτή σου είναι το «twist and cut» κούρεμα. Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, αυτό που θα κάνει ο κομμωτής σου είναι να στριφογυρίζει τούφα-τούφα τα μαλλιά σου και να απομακρύνει τις σπασμένες άκρες και την ψαλίδα χωρίς να σου αφαιρεί μήκος.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Did you know you can cut split end without touching your length?? Demo here twist cutting technique, remove feathered split end and freshen up your layers ??‍♀️?‍♀️ #haircut #twistcutting #missalbaradosalon

A post shared by Janelle Albarado Hairstylist (@janellealbaradohairstylist) on

Στην ουσία, το συγκεκριμένο κούρεμα «ανοίγει» και απλώνει την μπούκλα δίνοντάς τους σχήμα και αφαιρώντας παράλληλα βάρος. Ταυτόχρονα, αυτή η τεχνική έχει ως στόχο να προσθέσει κίνηση στα σγουρά μαλλιά σου, αλλά να τα προστατεύσει και από το φριζάρισμα. Μήπως ήρθε η ώρα, λοιπόν, να κλείσεις το ραντεβού σου στο κομμωτήριο;

Διάβασε ακόμα: Τι σημαίνουν τα σημάδια που εμφανίζεις στα νύχια σου;




Πηγή