Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ακόμα μια celebrity στην ομορφιά! Η Jennifer Aniston μόλις λάνσαρε το δικό της beauty brand

Μετά από τη Rihanna, τη Hailey Bieber, την Ariana Grande, την Kylie Jenner, την Jennifer Lopez και τη Selena Gomez, τώρα και η Jennifer Aniston μπαίνει στον χώρο της ομορφιάς. Για την ακρίβεια, η διάσημη ηθοποιός λάνσαρε χθες (8/9) το δικό της beauty brand. 

Πάτα αυτό το link και δες τα ωραιότερα beauty looks της Jennifer Aniston

Η «μυστική» ανακοίνωση του νέου επαγγελματικού βήματος

Με ένα post στο Instagram της, στις 2 Σεπτεμβρίου,  η Jennifer Aniston αποκάλυψε στους followers της ότι κάτι νέο ετοιμάζει.

Η πρωταγωνίστρια των «Friends» δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες δείχνει ότι βρίσκεται σε κάποια φωτογράφιση και έγραψε στο caption: «Κάτι έρχεται».

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Με ένα tag στο post της, μάλιστα, αποκάλυψε πώς θα λέγεται το beauty brand της. Και το όνομα αυτού… LolaVie.

Τα προϊόντα ομορφιάς που… ακούγονταν

Σύμφωνα με πληροφορίες της PageSix, η Jennifer Aniston κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρει το εμπορικό σήμα του beauty brand της τον Ιούλιο του 2019. Ναι! Από τότε υπήρχε αυτή η ιδέα και τώρα…  έφτασε στην υλοποίησή της.

Τότε, λοιπόν, η star είχε καταθέσει μέσα στα έγγραφά της πως το beauty brand θα περιλαμβάνει body lotion, lotion προσώπου, αφρόλουτρα, κεριά και προϊόντα περιποίησης των μαλλιών.

Τελικά τα έχει όλα αυτά το beauty brand που μόλις λανσαρίστηκε; Έλα μαζί μου παρακάτω και θα σου τα πω όλα.

Μέχρι χθες το απόγευμα (8/9), που λες, το Instagram account LolaVie περιλάμβανε πέντε φωτογραφίες, ανάμεσα στις οποίες υπήρχε η Aniston με ακουμπησμένα τα χέρια της πάνω στα μαλλιά της, ένα κλαδί μπαμπού μέσα σε ένα βάζο και τοποθετημένο πάνω σε μια στοίβα βιβλίων και μερικές ακόμη φωτογραφίες που απεικονίζουν μοντέλα… on set.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by LolaVie (@lolavie)

Σε αυτά τα posts αναφερόταν πως το λανσάρισμα του beauty brand είχε προγραμματιστεί για τις 8/9, όπως και τελικά συνέβη. Ναι, η Jennifer Aniston έχει και επίσημα πια το δικό της beauty brand, κορίτσια!

Το λανσάρισμα… έγινε

Στο επίσημο website του LolaVie (www.lolavie.com) εδώ και μέρες δεν υπήρχε απολύτως κανένα προϊόν που να μας δίνει έστω και μια υποψία για το τι μας… περιμένει από το beauty brand της Jennifer Aniston.

Υπήρχε μόνο ένα countdown, μια αντίστροφη μέτρηση, και η φράση «naturally you» (aka φυσικά εσύ), η οποία είναι… τόσο Jennifer Aniston, βρε παιδί μου.

Τη στιγμή που τελικά, χθες το απόγευμα (8/9), έγινε το λανσάρισμα του beauty brand, καταλάβαμε πολλά περισσότερα για την ονομασία του.

Αν θέλεις, λοιπόν, να ξέρεις ποια είναι η Lola (aka LolaVie), μάθε ότι «είναι κάποια που ξέρει ποια είναι, που πιστεύει στον εαυτό της και κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο. Ζει τη ζωή της Lola, LolaVie, Naturally You».

Αυτή ακριβώς η περιγραφή δίνεται μέσα στο site για το νέο beauty brand της Jennifer Aniston. Και όχι μόνο…

Όπως αναφέρεται στο site, «αυτό που δεν ξέρετε για την Jennifer Aniston είναι το γεγονός ότι έχει εμμονή με τα ιατρικά περιοδικά, με τις τεχνολογικές εξελίξεις και με τις τελευταίες καινοτομίες ομορφιάς και υγείας». Με βάση αυτά τα ενδιαφέροντα γεννήθηκε η LolaVie, «για να συνδυάσει τα μέγιστα της επιστήμης και της φύσης, με τον στόχο να αποδείξει ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσεις τίποτε για να έχεις κάτι».

Και πολύ καλά καταλαβαίνεις από όλο αυτό ότι το νέο beauty brand της Jennifer Aniston είναι οικολογικό! Είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς Jennifer!

Το post της Jennifer Aniston και το πρώτο προϊόν

Με ένα post στο Instagram account της και μερικά βίντεο και φωτογραφίες από την παραγωγή προϊόντων και το backstage ανακοίνωσε το λανσάρισμα του beauty brand της η διάσημη ηθοποιός.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

«Γεια σου κόσμε. Δες το Lolavie. Δουλεύουμε αυτό το project εδώ και πολύ καιρό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που τελικά μπορώ να σας το συστήσω. Η πολλή και σκληρή δουλειά από την υπέροχη ομάδα μας οδήγησε… σε αυτήν τη σειρά- και όλοι είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε να πούμε ότι φτιάξαμε ένα οικολογικό brand. Είμαστε paraben-free, silicone-free, sulfate-free, phthalates-free, gluten-free, vegan και, βέβαια, CRUELTY-FREE, διότι αγαπάμε τα ζώα. Το πρώτο πρώτο προϊόν μας κυκλοφορεί σήμερα, αλλά έρχονται κι άλλα πολλά. Στο μεταξύ… Διασκεδάστε», έγραψε η Jennifer Aniston δηλώνοντας την τεράστια χαρά της για το νέο επαγγελματικό βήμα της.

Για να ξέρεις, λοιπόν, το πρώτο προϊόν της Jennifer Aniston αφορά τα μαλλιά και είναι ένα σπρέι που τα ξεμπερδεύει: το LolaVie Glossing Detangler.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by LolaVie (@lolavie)

Περιγράφεται, μάλιστα, ως εξής: «multitasking, ελαφρύ σπρέι που βοηθά στο ξεμπέρδεμα, ενισχύει τη λάμψη με εκχύλισμα λεμονιού, απαλύνει χάρη σε ένα σύμπλεγμα φρούτων και κεραμιδίων από λαχανικά, και προστατεύει από τη φθορά χάρη στους σπόρους chia», αναφέρει το beauty brand της Jennifer Aniston.

«Δεν χαλάει το χρώμα, είναι cruelty-free και κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Απλά ψέκασε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, ξεμπέρδεψέ τα και χτένισέ τα όπως κάνεις πάντα».

Cover Photo: @lolavie




Πηγή