Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ακόμη μία αλλαγή: Δες την Olivia Wilde με το νέο της hairlook

Το καλοκαιράκι μας πλησιάζει απειλητικά ολοένα και περισσότερο και όπως όλες οι γυναίκες σε αυτόν τον πλανήτη (ναι, εννοούμε κι εμάς) έτσι και οι stars του Hollywood, έχουν ξεκινήσει με τις αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Συνήθως, το πρώτο πράγμα που πειράζουμε επάνω μας είναι τα μαλλιά μας, οπότε καταλαβαίνεις πως και οι stars δεν θα μπορούσαν να διαφέρουν σε αυτό. Και μπορεί πριν από έναν μήνα να είχαμε την Katy Perry που μας ξάφνιασε με την αλλαγή της –θυμάσαι σίγουρα το ξανθό pixie κούρεμα της- αυτή τη φορά έχουμε μία ακόμη celebrity.

Ο λόγος για την Olivia Wilde, η οποία μετά την extreme αλλαγή της να αποχωριστεί το μακρύ μήκος των μαλλιών της και να υιοθετήσει ένα πιο κοντό hairlook, αποφάσισε για χάρη της εμφάνισης της στο θέατρο να βάψει τα μαλλιά της σε μία τελείως διαφορετική απόχρωση από αυτές που την έχουμε συνηθίσει.

Η 33χρονη ηθοποιός θα κάνει το ντεμπούτο της στο Broadway και θα συμμετέχει στην παράσταση «1984», μία νουβέλα του George Orwell και γι’ αυτόν τον λόγο χρειάστηκε να βάψει τα μαλλιά της σε μία πολύ σκούρα καστανή απόχρωση, η οποία αν και έξω από τα συνηθισμένα -για εκείνη- της πήγαινε πάρα πολύ.

Η Olivia κοινοποίησε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε. «Οι σκοτεινές εποχές θέλουν και σκούρα μαλλιά» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της.

 

Dark times call for dark hair. #1984play

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on May 10, 2017 at 6:29pm PDT

Εσύ πως την προτιμάς;


Πηγή