Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αλήθεια, μία κρέμα σταματά να είναι αποτελεσματική με την πάροδο του χρόνου;

Η αναζήτηση της τέλειας κρέμας για το πρόσωπο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Περιλαμβάνει πολλά τεστ και δοκιμές, αρκετό χρόνο ώσπου να φανούν αποτελέσματα και αρκετές απογοητεύσεις. Όταν όμως περάσουν όλα αυτά και βρεθεί η τέλεια κρέμα, τότε δημιουργείται μία σχέση σχεδόν… συναισθηματική. Όταν μία κρέμα «αποδείξει την αξία» της, την ερωτευόμαστε και δεν την αλλάζουμε με τίποτα. Μήπως όμως πρέπει; Μήπως αυτή η αξία φθίνει με την πάροδο του χρόνου και την παρατεταμένη χρήση;

Η απάντηση είναι, δυστυχώς, ναι. Το δέρμα μας μπορεί να συνηθίσει μία κρέμα και τα συστατικά της και έτσι το προϊόν να χάσει την αποτελεσματικότητά του. Η λύση σε αυτό είναι να αλλάξεις, όμως δεν θέλουμε να στεναχωριέσαι… Δεν χρειάζεται να αλλάξεις πολλά! Μόνο την κρέμα σου και θα είναι η καλύτερη αλλαγή που έχεις κάνει ποτέ!

Untitled

Η κρέμα Revitalift Laser X3 της L’ Oréal Paris είναι η κρέμα που θα έρθει να αντικαταστήσει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ την κρέμα που φορούσες. «Μα πώς για πάντα; Τώρα δεν είπαμε πως πρέπει να αλλάζουμε κρέμα, γιατί χάνει την αποτελεσματικότητά της;» θα αναρωτιέσαι. Ναι, το είπαμε και ναι ισχύει, αλλά όχι για την Revitalift Laser X3! H Revitalift Laser X3 με τη νέα της σύνθεση και τη νέα πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της, Ελένη Μενεγάκη, έρχονται να καταρρίψουν τον μύθο που επικρατεί στην κατηγορία περιποίησης προσώπου ότι μια κρέμα σταματάει να είναι αποτελεσματική με την πάροδο του χρόνου!

REVITALIFT LASER VISUAL 1

Η νέα σύνθεση της Revitalift Laser Χ3 είναι πλούσια σε Pro-xylane και Υαλουρονικό Οξύ και με αυτό τον τρόπο, μειώνει τις ρυτίδες, επαναφέρει την ομοιογένεια και αναπλάθει την επιδερμίδα του προσώπου. Μάλιστα, κλινικές μελέτες στα εργαστήρια της L’Oréal Paris έδειξαν πως η Revitalift Laser Χ3 μπορεί να σβήσει τα σημάδια γήρανσης 3 ετών σε μόλις 2 μήνες, ενώ τα σημάδια 7 ετών σε μόνο 6 μήνες! Το σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός πως η αποτελεσματικότητά της αυξάνεται μήνα με το μήνα!

Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να αλλάζεις συνεχώς κρέμα, αλλά μόνο μία φορά! Αντάλλαξε την κρέμα σου με τη Revitalift Laser Χ3 που σίγουρα θα λατρέψεις και δεν θα χρειαστεί να την αλλάξεις κρέμα, ποτέ ξανά!


Πηγή