Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ανέξοδα μυστικά ομορφιάς από supermodels

Μπορεί να χρησιμοποιούν και να έχουν στο νεσεσέρ τους πολύ ακριβά καλλυντικά, όμως και τα supermodels έχουν τα δικά τους, ανέξοδα μυστικά ομορφιάς, τα οποία κατά καιρούς μοιράζονται σε συνεντεύξεις τους. Και κάπως έτσι, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα φυσικά beauty μυστικά έξι πολύ όμορφων γυναικών.

 

Candice Swanepoel: Το δικό της, φυσικό τόνερ

 

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

«Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το χυμό λεμονιού ως φυσικό τονωτικό. Καθαρίζει πραγματικά το πρόσωπό μου!». Το λεμόνι λειτουργεί ως φυσικό στυπτικό και αποκαθιστά την ισορροπία του pH του δέρματος, συσφίγγοντας παράλληλα τους πόρους.

Gigi Hadid: Το πρώτο πράγμα που κάνει όταν βγάλει ένα ανεπιθύμητο σπυράκι στο πρόσωπό της

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

«Η μαμά μου απλώνει πάντα οδοντόκρεμα πάνω στα σπυράκια της πριν πάει για ύπνο. Μεγάλωσα με αυτό το trick και αυτό κάνω και εγώ τώρα που μεγάλωσα!» Και συνεχίζει: « Ορκίζομαι πως αυτό το κόλπο πιάνει. Στην ουσία, ξηραίνει τα σπυράκια.»

Adriana Lima: Το βραζιλιάνικο μυστικό που διατηρεί τα μαλλιά της τόσο λαμπερά

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

«Στη Βραζιλία, παίρνουμε το conditioner ή τη μάσκα για τα μαλλιά και την ανακατεύουμε με αβοκάντο και τη χρησιμοποιούμε ως θεραπεία. Αφήνει τα μαλλιά super λαμπερά, στ’ αλήθεια. Και το αβοκάντο δεν έχει έντονη μυρωδιά, έτσι δεν θα μυρίζεις αστεία.»

 

Taylor Hill: Απαλή επιδερμίδα με το πιο εύκολο scrub

 

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

«Η μαμά μου κάνει ένα πραγματικά δροσερό, σπιτικό scrub σώματος. Χρησιμοποιεί λάδι καρύδας σε στερεή μορφή που μετέπειτα το λιώνει και το αναμιγνύει με καστανή ζάχαρη. Το αποθηκεύει σε ένα βαζάκι στο ψυγείο μέχρι να σκληρύνει αρκετά το μείγμα. Το χρησιμοποιούμε στο μπάνιο ως απολεπιστικό σώματος.»

 

Jessica Hart: Όλα ξεκινούν από την ενυδάτωση

 

A post shared by Jess Hart (@jesshart) on

«Το νερό και η ενυδάτωση είναι τόσο σημαντικά για την ρουτίνα ομορφιάς κάθε γυναίκας. Παρόλο που δεν μου αρέσει να πίνω νερό, αναγκάζω τον εαυτό μου να το κάνει, μόνο και μόνο γιατί όντως βλέπω και αισθάνομαι τη διαφορά στο δέρμα μου.»

 

Miranda Kerr: Κεφάλαιο λαμπερά μαλλιά

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

«Βάζω έλαιο καρύδας στα μαλλιά μου και το αφήνω όλο το βράδυ. Τα τυλίγω με μία πετσέτα και κοιμάμαι.»

 

 


Πηγή