Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αναζητάς minimal nail art; Δες αυτό που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη

Λίγο πριν το Πάσχα όλες κάνουμε πυρετώδεις προετοιμασίες για να είμαστε πανέτοιμες και εντυπωσιακές το βράδυ της Ανάστασης και τις υπόλοιπες γιορτινές μέρες. Κανονίζουμε το ραντεβού στο κομμωτήριο για να φρεσκάρουμε κούρεμα και χρώμα μαλλιών, σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε και τι μακιγιάζ θα κάνουμε και – βέβαια- φροντίζουμε για το μανικιούρ μας.

Κι εκεί ακριβώς έρχεται το δίλημμα: να κάνω κάτι πασχαλινό στα νύχια μου ή να επιλέξω κάτι all-time classic. Πόσες φορές έχεις κάνει τις τελευταίες μέρες αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σου; Ε, την απάντηση έρχεται να σου δώσει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μόλις χθες μας έδειξε μέσα από το Instagram account της το nail art που έκανε εν όψει Πάσχα.

Όχι! Η Mairiboo δεν έκανε κάτι πασχαλινό, ούτε κάτι κόκκινο, όπως ίσως να περίμενες. Προτίμησε ένα διαχρονικό, ultra chic nail art, το οποίο αρμόζει σε κάθε εποχή και περίσταση. Δες το στο παρακάτω βίντεο…

Όπως είδες, η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε το trend του ανάποδου γαλλικού μανικιούρ στις πιο μοδάτες αποχρώσεις της φετινής άνοιξης. Η γραμμή έγινε σε χρώμα μπανανί (aka pastel κίτρινο), που είναι super hot αυτήν τη σεζόν, ενώ όλο το νύχι ήταν σε μπεζ απόχρωση. Πίσω από το υπέροχο μανικιούρ της Μαίρης κρύβεται η nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου, η οποία πριν καιρό μάς μίλησε εδώ.

Αν κι εσύ, λοιπόν, είσαι ένα βήμα πριν πας στο nail bar για το καθιερωμένο ραντεβού σου και δεν ήξερες τι minimal nail art να κάνεις, μάλλον μόλις το βρήκες.

Διάβασε ακόμα: Easter red! 10 κατακόκκινα κραγιόν για να αντιγράψεις τα looks της Ηλιάνας Παπαγεωργίου


Πηγή