Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ανακαλύψαμε 5 best seller προϊόντα που θα βοηθήσουν τα μαλλιά σου να ξαναγεννηθούν

Τα φετινά ρεβεγιόν δεν είχαν όπως άλλες φορές εμπνευσμένα χτενίσματα και πρωτότυπους κότσους. Το lockdown άλλωστε έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα. Αν λοιπόν αυτές οι γιορτές πέρασαν χωρίς τα μαλλιά σου να το «γιορτάσουν», εμείς ανακαλύψαμε τα best seller προϊόντα που αν τα χρησιμοποιείς με συνέπεια για τα μαλλιά σου θα είναι κάθε μέρα γιορτή!

Σου έχουμε συστήσει την Alterna στο παρελθόν, είναι η σούπερ εταιρεία που τα προϊόντα της αποδεδειγμένα μεταμορφώνουν την τρίχα ακόμα και με μια μόλις χρήση. Τα δραστικά μείγματά της, που έχουν βασικό συστατικό το χαβιάρι, αποκαθιστούν την ίνα για υγιή, πιο νεανικά μαλλιά.

Εκτός από τα βασικά όπως είναι τα σαμπουάν, τα κοντίσιονερ και οι μάσκες μαλλιών, η alterna προτείνει κάποια  best seller προϊόντα που θα τα αγαπήσεις!

Καταρχήν να σου πω το πιο απλό. Υπάρχει κάτι πιο μαγικό από το να κοιμάσαι και τα μαλλιά σου να ξαναγεννιούνται;  Με το leave – in overnight serum από τη σειρά Bond repair αυτό ακριβώς θα συμβεί. Πρόκειται για επανορθωτική θεραπεία νυκτός που καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης των μαλλιών κατά την διάρκεια του ύπνου.

BOND REPAIR OVERNT SERUM 3.4OZ 030118

Η cc cream, από τη σειρά moisture προϊόν χωρίς ξέβγαλμα θα προσφέρει στα μαλλιά σου την ενυδάτωση, τη λάμψη και την απαλότητα που έχουν ανάγκη. Επίσης προστατεύει από τις ακτίνες UV, από τη θερμότητα και δρα κατά του σπασίματος.

Πόσες φορές δεν σκέφτηκες πόσο ιδανικό θα ήταν αν μ’ ένα προϊόν τα μαλλιά σου αποκτούσαν φυσικό όγκο;

Σου βρήκαμε τη λύση και είναι το styling mist από τη σειρά  volume. Πολυ-λειτουργικό προϊόν που προσφέρει άμεσο και μακράς διάρκειας όγκο από τη ρίζα ως τις άκρες για εύκαμπτο κράτημα και λάμψη.

MOISTURE CC CREAM 3.4OZ 030118

Η σειρά antifrizz είναι οτι καλύτερο έχει συμβεί στα μαλλιά σου. Για σένα που δεν αντέχεις να τα βλέπεις να φριζάρουν. Το blowoutbutter θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός  σου. Από κρέμα μετατρέπεται σε λάδι και δαμάζει στην κυριολεξία και τα πιο ατίθασα μαλλιά.  Από τη σειρά moisture  θα σου προτείνουμε να δοκιμάσεις και το Priming leave in conditioner,  ελαφρύ μαλακτικό σπρέι χωρίς ξέβγαλμα που ξεμπερδεύει και ενισχύει τα λεπτά, ξηρά μαλλιά βοηθώντας στην προστασία κατά της θερμότητας έως και τους 232 βαθμούς Κελσίου.  

MOISTURE PRIMING 5OZ 082118

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το  instagram.com/alterna_haircare_greece




Πηγή