Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ανασκόπηση 2021: Τα 17 wow celebrity beauty looks της χρονιάς (έμπνευση για το μακιγιάζ σου)!

Μετά από ένα πολύ δύσκολο και πρωτόγνωρων συνθηκών 2020 που όλοι βιώσαμε, μπήκαμε σε ένα 2021 με μια κάποια κανονικότητα. Από εκεί, λοιπόν, που τα μεγάλα events του πλανήτη είχαν πατήσει pause και είτε δεν γίνονταν καθόλου, είτε γίνονταν διαδικτυακά- για την προστασία από τον κορονοϊό- ήρθε το 2021 να μας θυμίσει το glam που… παραλίγο να ξεχάσουμε.

Τη χρονιά που σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά, και ιδιαίτερα από τις αρχές της άνοιξης και έπειτα, στρώθηκαν και πάλι τα κόκκινα χαλιά και υποδέχθηκαν stars του Hollywood με τα gowns και τα γεμάτα λάμψη beauty looks τους.

Critics’ Choice Awards 2021: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks

Το comeback των μεγάλων events και οι wow beauty επιλογές των celebrities

Μπορεί για τις Χρυσές Σφαίρες 2021, που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο, να μη στρώθηκε κόκκινο χαλί, για την προστασία από τον Covid-19, όμως ευτυχώς ακολούθησαν άλλες βραδιές βραβείων, που μας… αποζημίωσαν.

Το 2021 έκαναν comeback τα βραβεία Oscars, το Φεστιβάλ των Καννών, τα People’s Choice Awards, τα Emmy Awards, το Met Gala, αλλά πραγματοποιήθηκαν και πρεμιέρες ταινιών με τους Hollywood stars να βάζουν τα δυνατά τους και να μας δίνουν έμπνευση σε μαλλιά και μακιγιάζ.

Να, για παράδειγμα, η Lady Gaga στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε για την πρεμιέρα της ταινίας House of Gucci στο Λονδίνο! Ε, ήταν το κάτι άλλο.

lady gaga house of gucci copy

Η star, με μοβ glitter σκιά στα μάτια και nude, glossy glitter χείλη μάς έκανε να θυμηθούμε old Hollywood εποχές και να πούμε «ναι» στο super glam μακιγιάζ τα Χριστούγεννα, ακόμα κι αν δειπνήσουμε σε κάποιο φιλικό σπίτι ή… και στο σαλόνι μας. Αχ, Lady Gaga τι μας έκανες!

Και η Billie Eilish με το καρέ της, όμως, δεν πήγε πίσω. Το teen icon εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του James Bond, No Time to Die, στο Λονδίνο με το πιο WOW καρέ που έχουμε δει τελευταία!

Οι χαλαροί κυματισμοί και το καρέ που φτάνει στο ύψος των ώμων, σε συνδυασμό με τις αραιές αφέλειες στο μέτωπο (mega trends και τα δύο), μετέτρεψαν την Billie στο hair icon της βραδιάς. Θέλω κι εγώ αυτό το καρέ, Billie! Ποιος στο έκανε; 

billie eilish

 Όσο για το μακιγιάζ της; Παρατήρησε τη λεπτομέρεια με τα φύλλα χρυσού στα βλέφαρά της. Πόσο chic και πόσο fresh το αποτέλεσμα!

Εν ολίγοις, στα red carpet των μεγάλων events του 2021 είδαμε πολλή λάμψη, πολύ glitter και super glam beauty looks από τις stars. Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε πεθυμήσει όλο αυτό το σκηνικό.

Μας είχε λείψει το κόκκινο κραγιόν, το glitter στο μακιγιάζ, τα glossy, ζουμερά χείλη, το super hot wet hair look, τα αξεσουάρ μαλλιών, οι κότσοι – πολύ κότσοι λέμε-, αλλά και οι vintage beauty πινελιές… Σε αυτές τις λεπτομέρειες επικεντρώθηκαν οι stars που ζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μας έκαναν να θέλουμε κι εμείς να πάρουμε για λίγο τη θέση τους.

Και το Instagram στο beauty «παιχνίδι»

Ξέρω… Τόση ώρα σου μιλώ για huge events, που έγιναν talk of the planet, όμως μέσα στο 2021 δεν ήταν μόνο τα επαγγελματικά κλικ που μονοπώλησαν το γυναικείο (και όχι μόνο) ενδιαφέρον.

Είδαμε celebrities να δημοσιεύουν super wow beauty looks και στα Instagram accounts τους ή τις ομάδες που επιμελούνται τα looks τους να φροντίζουν να μας δίνουν… έμπνευση μέσα από τα social media. Ποια ξεχώρισα εγώ; Δεν ξεχώρισα μάλλον, αλλά… λάτρεψα την Jennifer Lopez και την Gigi Hadid.

Μα δες! Αυτό το nude μακιγιάζ της Jennifer Lopez, με το ηλιοκαμένο δέρμα και το τέλειο contouring, σε συνδυασμό με τον wet, ψηλό και σφιχτό κότσο, αλλά και το συγκλονιστικό μανικιούρ-έργο τέχνης δεν είναι απλά WOW; Εγώ, πάντως, ξεκάθαρα θα ήθελα να εμφανιστώ έτσι σε ένα πολύ μεγάλο event. Chris Appleton (aka ο beauty guru της JLo), έλα να με αναλάβεις!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Όσο για την Gigi Hadid; Ξεχώρισα από το Instagram account της το πιο glam, αλλά girly συγχρόνως beauty look, που… μάντεψε! Κι αυτή κότσο είχε κάνει. Μόνο που το μακιγιάζ της, με τη ροζ glitter σκιά, απλά έκανε τη διαφορά. Κορίτσια, θα φοράω glitter και στη δουλειά. Το αποφάσισα!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Θα σου δώσω κι άλλες ωραίες beauty στιγμές των celebrities, περίμενε! Στην gallery θα δεις φανταστικά μακιγιάζ και χτενίσματα, super elegant, διάσημα κορίτσια που εντυπωσίασαν το 2021 και… δεν θα τις χορταίνεις. Απόλαυσέ τις, λοιπόν, και σου υπόσχομαι ακόμα πιο glam looks για το 2022!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι: Τα καλύτερα beauty looks από τις πασαρέλες

Vax Live: Τα beauty looks της Jennifer Lopez έκλεψαν τις εντυπώσεις




Πηγή