Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ανοίξαμε τις τσάντες θαλάσσης των αγαπημένων μας bloggers και είδαμε τι «κρύβουν»!

Δεν γνωρίζουμε τι κρύβει αυτό το Καλοκαίρι η δική σου τσάντα θαλάσσης, ωστόσο, φέτος είχαμε την ευκαιρία να ζητήσουμε από πέντε αγαπημένες μας bloggers να ανοίξουν τις summer bags τους και να μας αποκαλύψουν τα αντικείμενα τα οποία δεν έχουν σκοπό να αποχωριστούν κατά τις εξορμήσεις τους στις αγαπημένες τους πλαζ.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Ισμήνη Νταφοπούλου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Νικολέττα Ράλλη και η Μαρία Λουίζα Βούρου δέχτηκαν να μας αφήσουν να ρίξουμε μια… ματιά στις εντυπωσιακές καλοκαιρινές τους τσάντες και να πάρουμε ιδέες για το φετινό Καλοκαίρι.

Από ρακέτες μέχρι κουβαδάκια και από boho κοσμήματα μέχρι βιβλία: Όλα τα είδαμε, όμως, το στοιχείο που μας έκανε εντύπωση είναι ότι παρά τις διαφορές τους, όλες τους είχαν ένα κοινό σημείο. Ποιο ήταν αυτό; Μα φυσικά το ότι σε κάθε τσάντα υπήρχαν τα κατάλληλα «εργαλεία» για υπέροχο μαύρισμα και αντηλιακή προστασία.

Ναι, κάθε φορά που η Έβελυν Καζαντζόγλου πηγαίνει παραλία, βάζει στην τσάντα της μια κάμερα για τις τέλειες καλοκαιρινές φωτογραφίες, ένα ζευγάρι γυαλιά, σαγιονάρες, περιοδικά, βιβλία και φυσικά προϊόντα για μαύρισμα και προστασία από τον ήλιο, όπως την αντηλιακή λοσιόν ενεργοποίησης Μαυρίσματος Protect & Bronze της Nivea Sun, τη UV Face Mat Look Cream sun care με δείκτη προστασίας 50 καθώς και τη Nivea After Sun Bronze για ενυδάτωση μετά τον ήλιο!

Για την Ισμήνη Νταφοπούλου τα πάντα στην καλοκαιρινή της τσάντα (από καπέλα μέχρι γυαλιά και από πετσέτες μέχρι βιβλία, ρακέτες και αντηλιακά) είναι για… εκείνη και εκείνον. Βλέπεις, παντρεύτηκε πριν από ένα περίπου χρόνο και δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τον καλό της.

Βέβαια, είναι λογικό ότι η τσάντα μιας μανούλας, όπως της Δέσποινας Καμπούρη, περιέχει μπρατσάκια, κουβαδάκια, μπιμπερό, πιπίλες και Nivea Sun αντηλιακά για τους μεγάλους και τα παιδιά, ενώ για τη Νικολέττα Ράλλη, μερικά κοσμήματα, ένα καφτάνι, ένα ψάθινο καπέλο με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, σανδάλια και γυαλιά δεν λείπουν από τη τσάντα της, όπως επίσης και τα αντηλιακά της -διότι και εκείνη θέλει μαύρισμα με προστασία όλο το Καλοκαίρι!

 

Τέλος, ένα αθλητικό κορίτσι, όπως η Μαρία Λουίζα Βούρου δεν θα μπορούσε να μην εκμεταλλευτεί τη θάλασσα προκειμένου να απολαύσει μερικές έντονες στιγμές στο νερό. Αυτός είναι ο λόγος που εκτός από γυαλιά και Protect & Bronze Nivea Sun αντηλιακά, στην τσάντα της βρήκαμε μια μάσκα, έναν αναπνευστήρα και φυσικά… βατραχοπέδιλα! 

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να οργανώσεις εύκολα φέτος την τσάντα θαλάσσης σου και να έχεις την προστασία που χρειάζεσαι και το μαύρισμα που θέλεις, τότε αξίζει να «τσεκάρεις» τα βίντεο με τις αγαπημένες μας bloggers και να πάρεις ιδέες! Ό,τι και αν επιλέξεις, να θυμάσαι απλώς ότι το Καλοκαίρι είναι… στιγμές ξεγνοιασιάς, φροντίδας, προστασίας και αγάπης. Φρόντισε, λοιπόν, να το απολαύσεις με ασφάλεια!

#niveasummer

#summeready

#summerqueen


Πηγή