Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αντίο μάσκα! Hello αντηλιακά mist… 5 λόγοι γιατί πρέπει να έχεις ένα στην τσάντα σου

Τα αντηλιακά mist είναι το αγαπημένο μας προϊόν εδώ στο beauty department. Εντάξει, ας μην το γενικεύω, εγώ τα λατρεύω (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) αλλά έχω πολύ σοβαρό λόγο ή μάλλον λόγους.

Μιας λοιπόν που σήμερα αποχαιρετάμε τη μάσκα προστασίας στους εξωτερικούς χώρους, σκέφτηκα ότι είναι η τέλεια ευκαιρία, για να καλωσορίσεις στην καθημερινότητά σου αυτά τα προστατευτικά mist.

via GIPHY

Μήπως έχουν λήξει τα περσινά σου αντηλιακά;

«Γιατί όμως;» θα αναρωτιέσαι… Θα σου εξηγήσω αναλυτικά. Υπάρχουν βλέπεις 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να έχεις ένα στην τσάντα σου. Έχουμε και λέμε.

#1 Είναι σα να μη φοράς τίποτα

Η σύνθεσή τους είναι τόσο ελαφριά, που μοιάζει σα να ψεκάζεις ένα… «σύννεφο» στην επιδερμίδα σου. Ένα προστατευτικό, αόρατο φίλμ που δεν αισθάνεσαι, σχηματίζεται άμεσα και σε προστατεύει τέλεια.

#2 Δεν θα χαλάσουν το μακιγιάζ σου

Όπως σου είπα, είναι τόσο ελαφριά που δεν θα νιώθεις ότι φόρεσες κάτι και δεν θα μοιάζεις σα να φόρεσες κάτι! Μπορείς να τα ψεκάσεις πάνω από το μακιγιάζ σου άφοβα, όσες φορές χρειάζεται, χωρίς να υπάρχει περίπτωση να μουτζουρωθείς.

#3 Είναι ματ

Ναι, το τελείωμά τους είναι απόλυτα ματ και δεν θα σε κάνει να γυαλίζεις ούτε άμεσα ούτε και καθώς θα περνά ο χρόνος. Είναι σχεδόν μαγικό το πόσο ματ αποτέλεσμα χαρίζουν αυτά τα mist.

Δες εδώ μερικά αντηλιακά για λιπαρές επιδερμίδες που γυαλίζουν

via GIPHY

#4 Δεν πιάνουν χώρο

Είναι μικρά και πανάλαφρα ενώ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ανανεώσεις το αντηλιακό σου ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεσαι.

#5 Σε προστατεύουν και αλλού

Χάρη στην ελαφριά, σχεδόν ανύπαρκτη, υφή τους, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπο αλλά ΚΑΙ στη χωρίστρα σου (που καίγεται από το ήλιο) χωρίς να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται βρώμικα. Μπορείς να το βάλεις στα χέρια και τον αυχένα σου, στα αυτιά και το ντεκολτέ σου, ακόμα και στις πατούσες πάνω από τα σανδάλια σου.

Κατάλαβες τώρα γιατί έχω πάθει εμμονή και τελειώνω το ένα μπουκάλι μετά το άλλο; Θα τα λατρέψεις και εσύ αν τα δοκιμάσεις και παρακάτω έχω 5 που προσωπικά λατρεύω. Για δες.

Αν θέλεις κλασικό αντηλιακό βέβαια, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις εδώ.


Πηγή