Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ανταύγειες ή lowlights; Τι να κάνεις για να μην χρειαστεί να πας σύντομα στο κομμωτήριο

Queens μένουμε σπίτι! Η κατάσταση που εκτυλίσσεται στην χώρα μας αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο δεν είναι κάποιο κακόγουστο αστείο αλλά πολύ αληθινή και πρέπει όλες και όλοι να πάρουμε τα μέτρα μας και να καταλάβουμε καλά τη σοβαρότητα. Φυσικά όχι, η ζωή δεν σταματά εντελώς… τουλάχιστον όχι ακόμα… όμως πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.

Καθώς πρέπει να περιορίσουμε τις εξόδους και τις συναθροίσεις μας, τα ραντεβού στο κομμωτήριο πρέπει να… αραιώσουν για όσο περισσότερο καιρό γίνεται. Αν λοιπόν έχεις κλείσει το δικό σου ραντεβού μέσα στην εβδομάδα τότε, καλό θα ήταν, να φροντίσεις να μην χρειαστεί να ξαναπάς σύντομα. Πως θα το καταφέρεις; Κάνοντας ανταύγειες ή lowlights.

Οι ανταύγειες ξέρεις τι είναι: Τούφες βαμμένες σε πιο ανοιχτό χρώμα από τη βάση σου. Τα lowlights είναι λοιπόν το αντίθετο. Είναι πιο σκούρες τούφες που δίνουν διάσταση και κάνουν τα μαλλιά σου πιο πυκνά αλλά παράλληλα, κάνουν και τη ρίζα σου να μην φαίνεται τόσο πολύ ανάμεσα στα ραντεβού στο κομμωτήριο. Χωρίς μεγάλα θέματα λοιπόν στη ρίζα, αποφεύγεις και τις περιττές εξόδους για βαφή.

Βέβαια, αν έχεις πολλά λευκά αλλάζει λίγο το πράγμα. Στην δική σου περίπτωση τα lowlights δεν θα βοηθήσουν αλλά θα χειροτερέψουν το πρόβλημα. Η λύση για εσένα που είναι απόλυτα #relatable για πολλές από εμάς, είναι οι περισσότερες ανταύγειες, η βαφή στο σπίτι και τα προϊόντα κάλυψης. Για όλα αυτά θα μιλήσουμε αναλυτικά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αν ωστόσο δεν έχεις λευκά τα lowlights, οι πιο σκούρες δηλαδή ανταύγειες, θα σε κάνουν να παρατείνεις τον χρόνο ανάμεσα στις επισκέψεις. Σκέψου το λοιπόν, οργανώσου, μην κάνεις άσκοπες εξόδους και όλα θα πάνε καλά. Δες τώρα παρακάτω μερικά τέλεια παραδείγματα μαλλιών με lowlights για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοούμε και να εμπνευστείς.

Διάβασε ακόμα: Ανταύγειες VS Βαφή: Τι είναι καλύτερο τελικά να κάνεις;

 


Πηγή