Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αντιηλιακά μαλλιών: Προφανώς και πρέπει να τα επιλέξεις!

Κακά τα ψέματα, η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά αρκούμαστε στην προστασία του προσώπου μας από τον ήλιο και ξεχνάμε να φροντίσουμε άλλα μέρη του σώματός μας εξίσου σημαντικά. Τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής αποτελούν ένα από αυτά τα σημεία που συνήθως παραμελούμε και νομίζουμε ότι «είναι εντάξει» αν απλά κάνουμε μια μάσκα μαλλιών.

Ιδιαίτερα τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες τα μαλλιά μας έρχονται αντιμέτωπα με πολλούς εχθρούς. Ναι, το θαλασσινό αλάτι και ο ήλιος είναι οι μεγαλύτεροι γι’ αυτό και κάπως πρέπει να τα προστατεύσουμε από αυτούς. Εμείς κάναμε την έρευνα αγοράς που χρειαζόταν και καταλήξαμε σε αυτά τα προϊόντα που θα σε απαλλάξουν από το άγχος της προστασίας και θα φροντίσουν τα μαλλιά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Phyto Phytoplage Voile Protecteur

Για εσένα που ναι μεν θες να προστατεύσεις το χρώμα των μαλλιών σου αλλά δε θέλεις το προϊόν να αφήσει το παραμικρό ίχνος, σου βρήκαμε τη λύση. Αόρατη προστασία των μαλλιών από τον ήλιο με φίλτρο UV, το Voile Protecteur είναι μία πραγματική ασπίδα προστασίας για τα μαλλιά σου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε στην παραλία είτε στην πόλη αφού δε λαδώνει τα μαλλιά.

Nuxe Sun Milky Oil for Hair

sun milky oil for hair 100ml enlarge

Αν ψάχνεις για ένα προϊόν που θα προστατεύσει το τριχωτό της κεφαλής σου τόσο από τον ήλιο όσο και από το θαλασσινό αλάτι και το χλώριο, σου έχουμε το ιδανικότερο. Αυτό το ενυδατικό προστατευτικό γαλάκτωμα της Nuxe με υάκινθο και ηλίανθο θα ενισχύσει τη φυσική λάμψη των μαλλιών σου αυτό το καλοκαίρι.

Apivita Suncare Protective Hair Oil Sunflower & Abyssinian Oil

Suncare Protective Hair Oil Sunflower Abyssinian Oil 150ml enlarge

Το Apivita Suncare Protective Hair Oil Sunflower & Abyssinian Oil είναι ένα αντιηλιακό λάδι μαλλιών που προστατεύει τη λάμψη και το χρώμα των μαλλιών. Με αντηλιακά φίλτρα και λάδι ηλίανθου, ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε στεγνά (πριν μπεις στη θάλασσα) είτε σε νωπά μαλλιά (αφού έχεις κάνει την βουτιά σου).

Korres Hair Sun Protection Red Vine

0600065 Red Vine Hair Suncare 150ml

Το αντηλιακό μαλλιών με κόκκινο αμπέλι της Korres προσφέρει προστασία για όλο το χρόνο αφού πρόκειται για ένα μικρογαλάκτωμα με αδιάβροχο φίλτρο UV που εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών. Η σύνθεσή του περιέχει κόκκινο σταφύλι και ηλίανθο, ο συνδυασμός των οποίων προστατεύει αποτελεσματικά από τη φωτοοξείδωση που προκαλεί η UVA ακτινοβολία, βιολογικό εκχύλισμα ενεργής αλόης που σχηματίζει προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα και προβιταμίνη Β5, η οποία εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας προσφέροντας ενυδάτωση που διαρκεί. Το σκέφτεσαι;

System Professional Solar Sun Oil

179922 system professional solar sun oil 100ml

Το Σύμπλεγμα HelioGuar στο οποίο βασίζεται η σειρά Solar της System Professional, μειώνει τις ακτίνες UV που επηρεάζουν το χρώμα, χωρίς να τα αφυδατώνει. Με αυτό τον τρόπο, η ζωντάνια των μαλλιών διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το συγκεκριμένο μπορείς να το βάλεις και μετά τον ήλιο για περαιτέρω ενυδάτωση.

Kérastase Micro Voile Protecteur

10444845 6874583082372123

Έχεις βαμμένα μαλλιά που κάθε χρόνο ξεθωριάζουν μετά τις διακοπές σου; Επίλεξε το αόρατο πέπλο προστασίας από τον ήλιο για ελαφρώς εξασθενημένα βαμμένα μαλλιά της Kerastase. Εφάρμοσέ το πριν ή κατά την διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά και αφέσου στην απόλυτη προστασία που σου προσφέρει.

Furterer Solaire Huile d’ete Protectrice

3282770038453 copy

Το αδιάβροχο σπρέι με δείκτη προστασίας της κερατίνης KPF 50+ δεν κολλάει και εξασφαλίζει προστασία στα εκτεθειμένα μαλλιά. Η ελαφριά σύνθεσή του αποτρέπει τα μαλλιά από την ξηρότητα ενώ προσθέτει απαλότητα χωρίς να τα βαραίνει. Μην το σκέφτεσαι και πολύ, θα το χρειαστείς σίγουρα.

Wella Professionals Sun Protection Spray

Wella Professionals Sun Protection Spray 150ml

Αν έχεις πολύ λεπτά μαλλιά μόλις βρήκες το προϊόν που δε θα αποχωριστείς αυτό το καλοκαίρι. Το Sun Protection Spray της Wella περιέχει μια πρωτοποριακή σύνθεση δύο φάσεων, την πρώτη που συμβάλλει αποτελεσματικά στην προστασία των λεπτών/κανονικών μαλλιών από τις ακτίνες UV και την δεύτερη που περιέχει σύμπλεγμα βιταμινών και τα ενυδατώνει σε βάθος.

Δες ακόμα:

Beach hair look: Ο κατάλληλος οδηγός προϊόντων για να το πετύχεις


Πηγή