Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αντιηλιακά… SUN Όνειρο!

H προστασία από τον ήλιο δεν είναι αστεία υπόθεση… Θυμάσαι τον εαυτό σου μικρή στην παραλία να κάθεται ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο και να απολαμβάνει τις ηλιαχτίδες του; Αν το σκεφτείς καλύτερα, ποτέ δεν καιγόσουν τόσο εύκολα, αντίθετα αποκτούσες ένα βαθύ μαύρισμα με πολύ λιγότερη ποσότητα αντιηλιακού (αφού συνεχώς σε κυνηγούσαν για να βάλεις).

Φυσικά κανένας λόγος για προστασία από τον ήλιο το Χειμώνα! Τα πράγματα πλέον άλλαξαν… η ηλιακή ακτινοβολία δυστυχώς έχει γινεί πολύ πιο επικίνδυνη και κατ’ επέκταση βλαβερή για την επιδερμίδα μας. Η ανάγκη αντιηλιακού είναι απαραίτητη όλο τον χρόνο, ακόμα και στο πρόσωπο τις ημέρες που έχει κρύο. Η λεγόμενη φωτογήρανση είναι πλέον μία λέξη που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Η επιστήμη όμως ευτυχώς εξελίσσεται και πλέον μας προσφέρει αντηλιακές κρέμες νέας γενιάς που προστατεύουν από τη γήρανση κάθε εποχή.

Αν ψάχνεις λοιπόν προϊόντα υποαλλεργικά ελεγμένα, με υψηλή προστασία – (SPF 50 & SPF 30 – με αντιγηραντικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που συνδυάζουν την υψηλή προστασία και την αντιμετώπιση της γήρανσης (ορμονική γήρανση & φωτογήρανση), τότε έχεις την Cleria.

Η Cleria σου εξασφαλίζει μία κρέμα που συνδυάζει αντιγηραντική δράση και προστασία από τον ήλιο μαζί! 2 σε 1! Τι πιο πρακτικό και ιδανικό για την καθημερινότητά μας;

✔ Χωρίς σιλικόνες

✔ Δεν αφήνουν υπολείμματα και λιπαρότητα στο δέρμα

✔ Απορροφώνται άμεσα

✔ Χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση

Δες αναλυτικά τι να επιλέξεις ανάλογα τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας και την ηλικία σου:

ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ

Cleria Age Protect Sun Cream SPF30 & SPF50 (ηλικίες 35+)

Έχοντας ως βασικό συστατικό το πολύτιμο έλαιο Μαστίχας, η CLERIA Age Protect Sun Cream SPF50 & SPF30 επαναφέρει την πρωτεΐνη KLOTHO, ή αλλιώς την πρωτεΐνη της νεότητας, στα επίπεδα που ήταν μία 10ετία πριν. Παράλληλα, το υαλουρονικό οξύ 3πλής δράσης ενισχύει τη διεισδυτικότητα, βελτιώνει την εσωτερική δομή της επιδερμίδας και αυξάνει την παραγωγή ελαστίνης.

CLERIA Age Protect Sun Cream SPF50 BOX2 transparent
Το Ronacare δρα ως ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, προστατεύοντας τα β-καροτένια και μειώνοντας την εμφάνιση ελευθέρων ριζών, εμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
Η αντιοξειδωτική προστασία ενισχύεται με την προσθήκη της Βιταμίνης Ε που βοηθά στη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας. Τέλος, η αλλαντοϊνη καταπραΰνει τους ερεθισμούς και βοηθά στην αποκατάσταση της υγιούς όψης της επιδερμίδας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΔΩΝ & ΤΩΝ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ

Cleria Antioxidant Sun Cream SPF30 & SPF50 (ηλικίες 18-35)

CLERIA Antioxidant Sun Cream SPF50 BOX2 transparent

Η Cleria Antioxidant Sun Cream είναι μια αντηλιακή κρέμα με πλούσια αντιοξειδωτική δράση, για την οποία ευθύνεται το Μωβ Ginseng, ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας που μειώνει κατά 21% την παραγωγή οξειδωτικών μορίων και είναι 161% αποτελεσματικότερος από την κοινή βιταμίνη Ε. Σε συνδυασμό με το Υαλουρονικό Οξύ που ενισχύει τη διεισδυτικότητα και αυξάνει την παραγωγή ελαστίνης, βελτιώνουν την εσωτερική δομή της επιδερμίδας. Το Ronacare δρα επίσης ως αντιοξειδωτικός παράγοντας, προστατεύοντας τα β-καροτένια και μειώνοντας την εμφάνιση ελευθέρων ριζών, εμποδίζοντας έτσι την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

CLERIA Antioxidant Sun Cream SPF30 BOX2 transparent

Η Βιταμίνη Ε έρχεται να ενισχύσει την αντιοξειδωτική προστασία και να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας. Η αλλαντοϊνη, τα ω3-ω6 λιπαρά οξέα και η Προβιταμίνη Β5 καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και βοηθούν στην αποκατάσταση της υγιούς όψης της επιδερμίδας, συγκρατώντας την υγρασία στα βαθύτερα στρώματά της.

 


Πηγή