Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ανυπομονούμε! Ο Jacquemus ετοιμάζει το δικό του beauty brand

Ο Simon Porte Jacquemus είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους, νέους fashion designers, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τον δικό του – μοναδικό- τρόπο στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο της μόδας. Είναι αυτός που καταφέρνει να δημιουργεί runway trends, τα οποία κάνουν αμέσως buzz και τα οποία λατρεύουν οι γυναίκες (διάσημες και μη).

Ποια μπορεί να ξεχάσει τη χαρακτηριστική micro bag του, τα straw hats του, αλλά και το γεγονός ότι μετέτρεψε τη γιαγιά του σε μοντέλο για μία από τις πιο δημοφιλείς καμπάνιες του; Ο Jacquemus, λοιπόν, αφού κατέκτησε τον χώρο της μόδας και συνεχίζει να ξεχωρίζει μέσα σε αυτόν, σκέφτεται να… κάνει «παιχνίδι» και στον χώρο της ομορφιάς.

Can it be? Η Meghan Markle ετοιμάζει το δικό της beauty brand

Οι πληροφορίες για το beauty brand του Jacquemus

Ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το νέο εγχείρημα του Jacquemus στον κόσμο της ομορφιάς, ενώ ούτε και ο ίδιος έχει επιβεβαιώσει τίποτα μέσα από το Instagram του, που μετρά 3.9 εκατομμύρια followers.

Σύμφωνα με το WWD, όμως, ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας έχει υπογράψει με τον πολυτελή ισπανικό όμιλο, Puig, ώστε να λανσάρει τα δικά του καλλυντικά στις αρχές του 2022.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Οι χαρακτηριστικές micro bags του Jacquemus

Κάτω από την «ομπρέλα» του Puig βρίσκονται πολλά πετυχημένα brands στον χώρο του αρώματος, όπως Carolina Herrera, Jean Paul Gaultier, Christian Louboutin, Paco Rabanne, Nina Ricci, Dries Van Noten, Penhaligon’s, L’Artisan Parfumeur, και Comme des Garçons Parfums’.

Πρώτα άρωμα και μετά μακιγιάζ

Οι πληροφορίες λένε, λοιπόν, ότι το πρώτο beauty item που θα λανσάρει ο Jacquemus θα είναι άρωμα.

Ακούγεται, επίσης, πως το άρωμα θα έχει ως βασικό συστατικό του τη λεβάντα, ένα λουλούδι που ο σχεδιαστής μόδας λατρεύει. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Jacquemus έχει μεγάλη αγάπη για τη φύση και την εξοχή της Προβηγκίας, όπου και παρουσίασε τη συλλογή του, Le Coup de Soleil, σε ένα σκηνικό γεμάτο λεβάντες, τον Ιούνιο του 2019.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Η επίδειξη μόδας του Jacquemus, τον Ιούνιο του 2019, στην Προβηγκία

Όσο για μακιγιάζ; Φαίνεται πως ο σχεδιαστής μόδας θα εστιάσει την προσοχή του σε προϊόντα λάμψης, lip tins και ρουζ για ηλιοκαμένο αποτέλεσμα. Προϊόντα και μακιγιάζ, δηλαδή, που επιλέγει και για τα μοντέλα του στα catwalks!




Πηγή