Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αν έχεις καστανά μάτια αυτές οι σκιές θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις φορώντας μάσκα

Το πόσες φορές έχω μπερδευτεί (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) με τις συναδέλφους ή τις γνωστές μου που φορούν μάσκα, δεν μπορώ να σου το εξηγήσω. Με τα 2/3 του προσώπου καλυμμένα, είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος είναι ποιος. Αυτό που έχει τραβήξει περισσότερο από όλα την προσοχή μου φυσικά, είναι τα μάτια. Παρατηρώ περισσότερο τα όμορφα, γλυκά καστανά, τα διαπεραστικά γαλάζια και τα σπάνια πράσινα. Είναι γεγονός πως τα γαλανά και τα πράσινα ξεχωρίζουν και αυτό με έβαλε σε σκέψεις!

Το ότι θα φοράμε μάσκα στο εξής σημαίνει πως καστανομάτες θα χαθούν στο πλήθος; Ε όχι! Τα δικά μου μάτια είναι οριακά καστανά και μπορείς να πεις το χρώμα τους αδιάφορο αν δεν το δεις σε κάποιο ενδιαφέρον φως όμως, υπάρχουν σκιές που τα κάνουν πιο πράσινα, που τα κάνουν πιο έντονα, που αναδεικνύουν τις χρυσαφένιες πινελιές τους και αν ισχύει για τα δικά μου μάτια, τότε ισχύει για όλες μας.

Σήμερα λοιπόν αφιερώνω αυτό το άρθρο στις καστανομάτες που έχουν γλυκά, όμορφα, φιλικά μάτια. Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλες τις αποχρώσεις που αναδεικνύουν τα καστανά μάτια περισσότερο από όλα για να τις φοράς καθημερινά με τη μάσκα σου και να κάνεις τους πάντες να χάνονται στο βλέμμα σου.

Και όχι, προφανώς δεν θα σε άφηνα μόνο με τη θεωρία… Μαζί με τα παραδείγματα των αποχρώσεων, έχω συγκεντρώσει και ακριβώς εκείνες τις σκιές που πρέπει να πάρεις για να αναδείξεις τα καστανά σου μάτια στο maximum. Ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: Your Insta-Questions: Προσέχω πολύ με τη μάσκα μου αλλά ακόμη βγάζω σπυράκια. Help!


Πηγή