Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αν έχεις κι εσύ πολύ λεπτά φρύδια, θα ταυτιστείς με τη Bella Hadid

Στο βρετανικό Elle μίλησε η Bella Hadid. Το διάσημο μοντέλο, που είναι το πρόσωπο των προϊόντων ομορφιάς του οίκου Dior, αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις μεγαλύτερες ανασφάλειές της σε σχέση με το πρόσωπο και την εικόνα της γενικότερα.

«Μεγαλώνοντας ντρεπόμουν πάντα για τα φρύδια μου και δεν ήξερα ότι μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτά. Είχαν πάντα πολύ λεπτό σχήμα, το πήρα από τον μπαμπά μου. Επίσης, ήμουν κάπως πιο στρουμπουλή μέχρι τα 15, οπότε υπήρχαν πολλά πράγματα που έπρεπε να αποδεχθώ στην εμφάνισή μου. Σίγουρα πάντως ένιωθα ανασφάλεια για το πρόσωπό μου. Δεν είχα αυτοπεποίθηση μέχρι πολύ πρόσφατα» σχολίασε η 21χρονη καλλονή.

 

A post shared by ? (@bellahadid) on Jun 15, 2016 at 8:38pm PDT

 

A post shared by ? (@bellahadid) on Dec 11, 2016 at 10:38am PST

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει το «πρόβλημα» των πολύ λεπτών και αραιών φρυδιών, στην εποχή που τα πυκνά φρύδια της Cara Delevigne αποτελούν must; Αφενός αποδέχθηκε το φυσικό σχήμα τους και αφετέρου τα «βοηθάει» λίγο με το σωστό μακιγιάζ. «Τα γεμίζω. Τα φρύδια είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στο πρόσωπο κάθε γυναίκας αλλά και άνδρα, οπότε η δυνατότητα να τα τονίσω (σ.σ.: μέσω του μακιγιάζ) ήταν πραγματικά μια επανάσταση για εμένα».

 

A post shared by ? (@bellahadid) on Mar 2, 2018 at 3:31pm PST

 

A post shared by ? (@bellahadid) on Oct 21, 2016 at 3:31pm PDT

Τέλος, αποκάλυψε ότι λατρεύει το contouring και μάλιστα αυτό είναι το μυστικό της για να κολακεύει το σχήμα της μύτης της: «Δεν κάνω contouring κάθε μέρα, αλλά είναι σίγουρα μια τεχνική που αλλάζει τον τρόπο που βάφεσαι και βλέπεις τον εαυτό σου. Ειδικά το contouring στη μύτη και τη γραμμή του σαγονιού, είναι απλώς ένα θαύμα!».

 

Δες ακόμα: Διάλεξε το σχήμα φρυδιών που σου ταιριάζει και άλλαξε εντελώς το πρόσωπό σου!


Πηγή