Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αν αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σου είναι ένα boost πριν το νέο έτος μόλις το βρήκες!

Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου! Πριν ακόμη πούμε «καλό μήνα» έχουμε ξεκινήσει τους στολισμούς και ο κόσμος γύρω μας «μυρίζει» Χριστούγεννα. Υποχρεώσεις, καλέσματα, ψώνια, δώρα… Είναι μία υπέροχη εποχή και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν υπέροχο γιορτινό κόσμο για τους αγαπημένους μας. Τι κάνουμε όμως για τον εαυτό μας; Φτάνουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να σκεφτούμε τι θα φορέσουμε στο ρεβεγιόν, κλείνουμε βιαστικά ένα ραντεβού στο κομμωτήριο και η επιδερμίδα μας «μαρτυρά» το πόσο μεγάλη ανάγκη έχει από λίγη βοήθεια! Ναι, η επιδερμίδα μας χρειάζεται ένα boost όχι μόνο κατά τη διάρκεια των γιορτών αλλά όλο το χρόνο. Με αφορμή λοιπόν την ανάγκη μας να έχουμε λαμπερή επιδερμίδα στα ρεβεγιόν, αποφασίσαμε να σου αποκαλύψουμε πως θα δώσεις στην επιδερμίδα σου το boost που χρειάζεται για να αποκτήσει και πάλι αυτή τη λάμψη. Δεν είναι δύσκολο ούτε και χρονοβόρο! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσθέσεις  πρωτοποριακά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου τη δεδομένη στιγμή! Το όνομα αυτών; Frezyderm Cream Boosters!

Τα Frezyderm Cream Boosters είναι δεκαήμερα πρωτόκολλα φροντίδας που έρχονται να δώσουν στην επιδερμίδα σου αυτό που χρειάζεται κάθε φορά. Βλέπεις, το δέρμα σου δεν έχει τις ίδιες ανάγκες κάθε μέρα και κάθε εποχή. Κάποιες φορές μπορεί να χρειάζεσαι επιπλέον ενυδάτωση, στις γιορτές σίγουρα η λάμψη έχει προτεραιότητα λάμψη και οι ρυτίδες μαζί με τη χαλάρωση σε απασχολούν πάντα. Αντί λοιπόν να αλλάζεις κρέμα ή να επενδύεις κάθε φορά σε έναν διαφορετικό ορό, μπορείς να επιλέγεις το ανάλογο πρωτόκολλο από την γκάμα των Frezyderm Cream Boosters και να δίνεις στην επιδερμίδα σου το boost που έχει ανάγκη! Μιλάμε δηλαδή για μία sur mesure προσέγγιση στην περιποίηση που ανάγει την καθημερινή σου ρουτίνα σε πολυτελή εμπειρία tailored φροντίδας. Πως τα χρησιμοποιείς όμως; Πριν ή μετά την κρέμα; Μήπως τα βάζεις μέσα στην κρέμα; Σαν ορούς; Σου τα εξηγούμε όλα παρακάτω.

image006

Τα Frezyderm Cream Boosters ΔΕΝ είναι οροί. Είναι μία εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων με υπέροχα κρεμώδη υφή τα οποία εφαρμόζονται μετά τον καθαρισμό και πριν την κρέμα σου σε καθαρή επιδερμίδα. Αφού κάνεις καλό καθαρισμό, ανοίγεις την λευκή κάψουλα και περνάς από μία σταγόνα σε μέτωπο, πιγούνι και παρειές. Έπειτα, απλώνεις τις σταγόνες σε όλο σου το πρόσωπο κάνοντας απαλές, κυκλικές κινήσεις και απολαμβάνεις τη βελούδινη υφή τους που πραγματικά «λιώνει» επάνω στην επιδερμίδα σου. Τέλος, ολοκληρώνεις με την κρέμα σου. Τόσο απλά! Τι συνδυασμούς όμως μπορείς ή πρέπει να κάνεις; Με ποιες κρέμες μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Frezyderm Cream Boosters; Τα Frezyderm Cream Boosters μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με όποια κρέμα θέλεις, πρωί και βράδυ, όμως, για να σε βοηθήσουμε και να κάνουμε την περιποίησή σου από καλή… καλύτερη, έχουμε παρακάτω τους ιδανικούς συνδυασμούς για κάθε ανάγκη! Ιδού…

image007

Λάμψη + Αντιρυτιδική αγωγή με το Skin Radiance Cream Booster και την Anti-Wrinkle Rich Day Cream
Καθημερινά, η Anti-Wrinkle Rich Day Cream σου παρέχει αποτελεσματική αντιρυτιδική φροντίδα ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου σου και χαρίζει έντονη σύσφιγξη. Το  Skin Radiance Cream Booster ενισχύει αυτή τη φροντίδα με φυτικά εκχυλίσματα που αποκαθιστούν την κουρασμένη όψη, τη φωτεινότητα της επιδερμίδας σου και καταπολεμούν τις δυσχρωμίες. Είναι η τέλεια αγωγή για να επαναφέρεις τη χαμένη λάμψη στην επιδερμίδα σου πριν τις γιορτές και να καταπολεμήσεις όλα τα σημάδια της γήρανσης.

image009

Σύσφιγξη/αύξηση πυκνότητας + Αντιρυτιδική αγωγή νύχτας με το Face Tightener Cream Booster και την Anti-Wrinkle Rich Night Cream
Όσο εσύ κοιμάσαι, η Anti-Wrinkle Rich Night Cream καταπολεμά τις ρυτίδες και αποτρέπει τη δημιουργία νέων ενώ παράλληλα παρέχει έντονη σύσφιγξη και αύξηση πυκνότητας στο δέρμα σου. Αυτή την περιποίηση έρχεται να ενισχύσει το Face Tightener Cream Booster εμπλουτίζοντας την κρέμα σου με πεπτίδια και αντιοξειδωτικά ενεργά για αντιμετώπιση χαλάρωσης και φαινομένου Tech Neck (καμπτική στάση λαιμού). Είναι η τέλεια λύση αν θέλεις να είσαι φρέσκια και πιο ανανεωμένη από ποτέ πάνω στην ώρα για τις γιορτές.

image011

Αναδόμηση + Ενισχυμένη αντιρυτιδική δράση  με το Peptides & Stems Cream Booster και την Dermiox Cream 
Η Dermiox Cream είναι η τέλεια κρέμα για να καταπολεμήσει τις στατικές ρυτίδες ή τις ρυτίδες έκφρασης σαν εναλλακτική ενέσιμων επεμβατικών διεργασιών. Η πρωτοποριακή της σύνθεση λοιπόν, ενισχύεται ακόμα περισσότερο με το Peptides & Stems Cream Booster που μεταφέρει ενεργοποιητές πεπτιδίων νεότητας και φυσικά βλαστοκύτταρα για ενίσχυση της αναδόμησης του δέρματος. Μία τελευταίας τεχνολογίας αγωγή που θα σε κάνει να ξεχάσεις τις επεμβατικές μεθόδους και θα κάνει το δέρμα σου πιο νεανικό για να υποδεχτείς το νέο έτος με άλλο αέρα.

image013

Δεν τελειώσαμε όμως! Αυτοί είναι ενδεικτικά οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις αλλά οι πιθανότητες είναι αμέτρητες. Μπορείς ανα δέκα ημέρες να αλλάζεις το boost που χαρίζεις στην επιδερμίδα σου και να το κάνεις tailored στις δικές σου ανάγκες. Για να ανακαλύψεις τον καλύτερο συνδυασμό για εσένα μπορείς να επισκεφθείς το site της Frezyderm και μάλιστα να κερδίσεις τον δικό σου ιδανικό συνδυασμό! Αν βέβαια θέλεις να γνωρίσεις όλα τα Frezyderm Cream Boosters από κοντά αλλά και όλες τις κρέμες, δεν έχεις παρά να κατευθυνθείς στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο! 

Διάβασε ακόμα: Υποφέρουν τα χέρια σου από τα πιάτα που έπλυνες; Κάντο όπως η μαμά σου…


Πηγή