Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αν είσαι έτοιμη για μία αλλαγή στο μήκος των μαλλιών σου, δες το νέο κούρεμα της Olivia Palermo!

Αν και την έχουμε δει να δοκιμάζει πρώτη τις νέες τάσεις της μόδας και να πειραματίζεται με πολλά και διαφορετικά looks χωρίς να χάνει το σικάτο στυλ και την κομψή αισθήτική της, η Olivia Palermo, ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που στη beauty ρουτίνα τους είναι λιγότερο τολμηρές! Αυτό που θέλω να πω είναι, οτι, αποφεύγει τις συχνές αλλαγές στα μαλλιά της ή τους εκκεντρικούς συνδυασμούς στο μακιγιάζ της.

Το τελευταίο, βέβαια, διάστημα, η fashionista φαίνεται να ανατρέπει κάπως τα δεδομένα, μιας και δεύτερη φορά μέσα στο Καλοκαίρι περνά την πόρτα του κομμωτηρίου. Μετά τη «μετάβασή» της από το μακρύ καρέ (lob) στο πιο κοντό με πολλά layers και από το φυσικό καστανό της σε ένα πιο sunkissed hairlook με πολλά highlights- που αν μας ρωτάς λατρέψαμε- η Olivia αποφάσισε να κόψει κι άλλο το μήκος των μαλλιών της.

 

A post shared by JARED SISKIN (@jaredsiskin) on Aug 9, 2017 at 8:31pm PDT

Το νέο της hairlook είναι ένα πολύ κοντό καρέ που φτάνει μέχρι τους ώμους και όπως θα δεις στις φωτός έχει ένα φυσικό άνοιγμα στις άκρες.

 

A post shared by Harper’s Bazaar en Español (@harpersbazaarmx) on Aug 7, 2017 at 7:44am PDT

Αν μας ρωτάς και οι δύο αλλαγές στα μαλλιά της Olivia μας άρεσαν, το ζητούμενο σε αυτη την περίπτωση είναι η κάθε μία από εμάς σε ποιο μήκος είναι διατεθειμένη είναι να κόψει τα μαλλιά της;

 


Πηγή