Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αν είσαι λάτρης του καφέ κάνε και coffee μανικιούρ – 10 nail art για να διαλέξεις

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ δεν μπορώ να ξυπνήσω αν δεν πιώ μια γεμάτη κούπα καφέ. Ακόμα κι αν έχω κλείσει 8ωρο ύπνου, ο καφές είναι must στο πρωινό μου για να ξεκινήσει καλά η μέρα. Είναι αυτός που μου δίνει ενέργεια για να βγάλω πέρα την απαιτητική καθημερινότητά μου, αλλά και που μου κρατά «παρέα» όσο ετοιμάζομαι για το γραφείο.

Σήμερα, λοιπόν, μια ανάσα από το Σαββατοκύριακο, αποφάσισα να φτιάξω μια τέλεια gallery με coffee μανικιούρ για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστ σου.

10 sandy neutral μανικιούρ για να υιοθετήσεις το απόλυτο nail color trend της άνοιξης

Τα άπαντα του… coffee manicure

Coffee μανικιούρ σημαίνει nail art σε κάθε πιθανή απόχρωση του καφέ. Μανικιούρ που μοιάζει με παγωμένο Americano και γάλα αμυγδάλου, ή latte macchiato, nail art που θυμίζουν ακόμα και το χρώμα του ελληνικού καφέ.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ???★ℭ?? ????? (@emiliecavallari.nails)

Εναλλακτικά, το coffee manicure θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως 50 shades of brown nail art. Τέλειο δεν είναι; 

Το IG γεμάτο coffee nail art

Ένα scroll στο Instagram αρκεί για να καταλάβεις ότι το coffee manicure είναι πολύ μεγάλη τάση. Η χρωματική παλέτα του κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας, τα σχέδια μπορούν να πραγματοποιηθούν σε κοντά και σε μακριά νύχια, αλλά και σε κάθε σχήμα τους.

Άσε που οι αποχρώσεις του είναι πιο επίκαιρες από ποτέ μιας και αυτήν τη μεταβατική περίοδο δύσκολα θα διαλέξουμε ένα έντονο χρώμα στα νύχια μας, αλλά ούτε και μαύρα θέλουμε να τα βάψουμε.

Τι περιμένεις, λοιπόν; Check την gallery, κράτα σε screenshot τα μανικιούρ που σου αρέσουν και κλείσε το επόμενο ραντεβού σου στο nail bar.

Cover photo: @forevervanny

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • 50 shades of blue – 10 μπλε μανικιούρ για να βρεις το επόμενο δικό σου

  • #ChanelNails: 10 super chic nail art και 10 πράγματα που δεν ήξερες για το θρυλικό Νο. 5




Πηγή