Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Αν θες να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ στο ρεβεγιόν, σταμάτα να κάνεις αυτό το λάθος!

Το μακιγιάζ του ρεβεγιόν για κάποιες είναι μία πολύ σπουδαία υπόθεση και για κάποιες άλλες λιγότερο σημαντικό. Κάποια κορίτσια σχεδιάζουν, δοκιμάζουν και προετοιμάζονται για μέρες πριν τη βραδιά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ενώ άλλα αποφασίζουν πως θα βαφτούν την τελευταία στιγμή. Ναι, υπάρχουν τεράστιες διαφορές όμως όλα τα κορίτσια θέλουν το ίδιο πράγμα: Να είναι φρέσκιες και λαμπερές. Αυτό λοιπόν είναι το θέμα μας σήμερα και ξέρουμε ποιο είναι το λάθος που μπορεί να κάνεις (είτε είσαι προετοιμασμένη είτε της τελευταίας στιγμής) και σου κοστίζει σε… λάμψη. Όχι, δεν έχει να κάνει με το highlighter ούτε και με την προετοιμασία της επιδερμίδας σου αν και είναι και αυτή σούπερ σημαντική. Αυτό που κάνεις λάθος έχει να κάνει με το ρουζ σου…

Ναι κι όμως, το ρουζ είναι ο deal maker ή breaker του μακιγιάζ σου και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Αφενός αν το παραλείπεις αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς αλλά το χειρότερο δεν είναι να μην το φορέσεις… Το χειρότερο είναι το ότι μπορεί να φοράς bronzer αντί για ρουζ. Το κάνουν τόσα πολλά κορίτσια και είναι τόσο, ΜΑ ΤΟΣΟ λάθος!

Philosophy ham S17 007

Το bronzer δεν είναι ρουζ, δεν μπορεί να το αντικαταστήσει και δείχνει αφύσικο. Τα μάγουλά σου έχουν ένα φυσικό, ροδαλό χρώμα… Δεν είναι καφέ, μπρονζέ ή στις αποχρώσεις της τερακόττας. Το bronzer είναι ένα προϊόν που μιμείται την ηλιοκαμένη όψη και ναι, μπορείς να το φορέσεις ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ με το ρουζ σου.

Zimmermann ham F17 011

Μόνο το ρουζ μπορεί να σου χαρίσει φυσική, υγιή και φρέσκια όψη και την πιο όμορφη λάμψη. Περίμενε, δε τελειώσαμε. Η απόχρωση του ρουζ παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν έχουμε όλες τις ίδιες αποχρώσεις στα μάγουλα και άλλες μπορεί να χρειάζονται κάποιο θερμό ροδαλό ή ψυχρό ρουζ. Η απόχρωση όμως που ταιριάζει σε όλες είναι το ροδακινί.

123

Αν λοιπόν το ρουζ δεν ήταν κάτι που σε απασχολούσε μέχρι σήμερά, οι γιορτές είναι η κατάλληλη περίοδος για να το εντάξεις στο νεσεσέρ και το μακιγιάζ σου. Το δικό μας αγαπημένο για φέτος είναι το ρουζ που θα βρεις μέσα στην Blush & Glow Palette από την Χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ της Erre Due με την ονομασία Antoinette. Πρόκειται για μία παλέτα ρουζ και highlighter με τρεις μοναδικές αποχρώσεις με σατινέ τελείωμα, λεπτή, βελούδινη υφή, πλούσιο χρώμα και μεγάλη διάρκεια. Όσο για τα υπόλοιπα προϊόντα της συλλογής… Θα τα δεις όλα στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: Βρήκαμε τα τέλεια beauty δώρα και ξεκινούν από 2,50€


Πηγή