Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αν θες να μεγαλώσουν τα φρύδια σου, απόφυγε αυτό το προϊόν…

Φρύδια! Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του προσώπου σου που, όμως, θέλει… ειδικούς χειρισμούς. Τα φρύδια είναι το κάδρο της εικόνας σου, είναι αυτά που μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις κομψή και αυτά που μπορεί να σε καταστρέψουν και να φαίνεσαι κάπως περίεργη. Κι αυτό, όπως καταλαβαίνεις, έχει να κάνει με το σχήμα, το πάχος και τον τρόπο που τα περιποιείσαι.

Γι’ αυτό στα φρύδια δεν πρέπει -με τίποτα- να κάνεις πειραματισμούς ή να δοκιμάζεις μόνη σου νέες τεχνικές. Η brow artist είναι αυτή που μπορεί να τα φροντίζει κι εσύ απλά να τα «γεμίζεις» και να τα χτενίζεις με μολύβι και βουρτσάκι αντίστοιχα. Τι γίνεται, όμως, αν έχεις κάνει κάποιο λάθος και θέλεις να μεγαλώσεις τα φρύδια σου; Αν πρέπει επειγόντως να κάνεις κάτι για να πυκνώσουν;

Κατ’ αρχάς, σε χρόνο dt δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, οπότε… ηρέμησε. Αργά και σταθερά θα καταφέρεις να μεγαλώσεις τα φρύδια σου. Η λύση δεν είναι να πάρεις οποιαδήποτε προϊόντα φρυδιών, που- όπως πιστεύεις- θα σε βοηθήσουν να τα φροντίσεις και να τα κάνεις πιο όμορφα και κομψά. Η λύση είναι να αποφύγεις συγκεκριμένα προϊόντα και να επιλέξεις τα κατάλληλα για τον σκοπό που τα θέλεις.

Για την ακρίβεια, αν θες τα φρύδια σου να μεγαλώσουν πρέπει να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς προϊόντα με κερί. Κι αυτό, γιατί το κερί έχει την τάση να σκληραίνει την τρίχα του φρυδιού και να την αφυδατώνει με αποτέλεσμα να εμποδίζει και την ανάπτυξή της. Όταν, λοιπόν, θέλεις να μεγαλώσουν τα φρύδια σου, θα επιλέγεις προϊόντα με βιταμίνη Ε και καστορέλαιο. Τα συστατικά αυτά περιέχουν μαλακτικές ιδιότητες, ενώ ενδυναμώνουν και το φρύδι, ώστε να αναπτυχθεί σωστά και σύντομα.

Οπότε… Όταν θα επιλέγεις προϊόντα φρυδιών, καλό είναι να κοιτάς πάντα την ετικέτα τους. Να βλέπεις τι συστατικά περιέχουν, ώστε να αντιλαμβάνεσαι αμέσως αν ανταποκρίνονται ή όχι στις δικές σου ανάγκες. Ρίξε τώρα μια ματιά στην παρακάτω gallery και δες μερικά προϊόντα, που θα σε βοηθήσουν να σχηματίσεις όμορφα τα φρύδια σου μέχρι να καταφέρεις να τα μεγαλώσεις όσο εσύ θέλεις.

Διάβασε ακόμα: Ο Ryan Reynolds βάφει τα μαλλιά της Blake Lively και κάπου εδώ χειροκροτάμε


Πηγή