Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αν νόμιζες ότι καλύτερα από την Climax Mascara του NARS δεν γίνεται, ξανασκέψου το…

Από την ημέρα που εμφανίστηκε η κόκκινη, προκλητική, υπέροχη μάσκαρα Climax του NARS κατάφερε να εκτοπίσει κάθε άλλη από το νεσεσέρ μας. Η κρεμώδης αλλά πανάλαφρη υφή της προσφέρει με ένα πέρασμα maximum όγκο και lift ακόμα και στις πιο μικρές βλεφαρίδες χαρίζοντας το πιο… climactic αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που έγινε σχεδόν αυτόματα best seller. Δεν υπάρχει beauty expert που να μην την εμπιστεύεται ξανά και ξανά όμως φαίνεται πως κάτι νέο ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα για ακόμα μία φορά…

Βλέπεις, ο οίκος του Francois NARS αποφάσισε να απογειώσει την Climax βελτιώνοντας την φόρμουλά της και κάνοντάς την… Extreme! Μία νέα, ολόμαυρη αυτή τη φορά, μάσκαρα έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια -πλεόν- Climax και να πάει τις βλεφαρίδες μας σε άλλο επίπεδο. Καλωσόρισε τη νέα Climax Extreme στη ζωή σου!

Σε τι διαφέρει όμως η νέα Climax Extreme από την κλασική Climax; Το πρωτοποριακό, exclusive βουρτσάκι της έχει ραβδώσεις ώστε να μπορεί να μεταφέρει ακόμα περισσότερη, πολύτιμη φόρμουλα σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, από τη ρίζα ως τις άκρες. Επίσης, το σύμπλεγμα Lash Moisture με το οποίο έχει εμπλουτιστεί, εξασφαλίζεις απίθανα έντονο αποτέλεσμα όγκου και lift χωρίς ίχνος κόμπων και χωρίς να κολλά τις βλεφαρίδες. Το καταφέρνει μάλιστα με ένα μόλις περασμα, να δες…

Κάνει με λίγα λόγια ότι και η κλασικά αγαπημένη μας μάσκαρα Climax αλλά στον υπερθετικό βαθμό! Και με τις δύο μάσκαρα στο νεσεσέρ μας, μπορούμε να έχουμε με την κόκκινη Climax ένα εντυπωσιακό καθημερινό αποτέλεσμα και με τη νέα μαύρη Climax Extreme ένα μοναδικά έντονο αποτέλεσμα για τις βραδινές εμφανίσεις ή για τις ημέρες που θα αποφασίσουμε να δώσουμε extra ένταση στις βλεφαρίδες μας γιατί… απλά έτσι θέλουμε!

climax extreme1

Σε κάθε περίπτωση, και οι δύο μάσκαρα της Climax Collection είναι απαραίτητες γιατί το μακιγιάζ μας έχει αλλάξει. Τονίζουμε περισσότερο τα μάτια μας εξαιτίας της προστατευτικής μάσκας που καλούμαστε να φοράμε συνεχώς και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνουμε. Ναι, προφανώς εξακολουθούμε να λατρεύουμε τα θρυλικά NARS κραγιόν αλλά αποφασίζουμε να… #CLIMAXSAFELY τονίζοντας τις βλεφαρίδες μας με τις καλύτερες μάσκαρα εκεί έξω.

climax collection

Και αν αναρωτιέσαι που θα τις βρεις, σπεύσε στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα Sephora, στο sephora.gr αλλά και στo mob app Sephora Greece για να τις κάνεις δικές σου!

 

 


Πηγή