Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αν πλύνεις το πρόσωπό σου με άνθρακα από τα Ιμαλάϊα δεν θα γυρίσεις στα άλλα καθαριστικά προσώπου

Εδώ στο beauty department του queen.ge έχουμε πλύνει το πρόσωπό μας με πούδρα, με λάσπη και με ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Πάντα ωστόσο επιστρέφουμε στο κλασικό σαπούνι που ξέρουμε και αγαπάμε. Όλα αυτά όμως άλλαξαν από την ημέρα που έφτασε στα χέρια μας το νέο Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash του The Body Shop!

Πρόκειται για ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου με λευκή άργιλο και υφή gel! Είναι εμπλουτισμένο με ενεργό άνθρακα από μπαμπού από τους πρόποδες των Ιμαλαΐων, που προσφέρει βαθύ καθαρισμό, και έλαιο τεϊόδενδρου από το Εμπόριο με Κοινότητες, συστατικά που το κάνουν ιδανικό για ήπιο και αναζωογονητικό καθαρισμό προσώπου! Γιατί όμως κάνει τόση μεγάλη διαφορα;

Προσφέρει πραγματικά βαθύ καθαρισμό αφήνοντας την επιδερμίδα με ματ όψη και χωρίς αίσθηση ξηρότητας. Χάρη στις καθαριστικές ιδιότητες της σύνθεσής του, το Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash αποσυμφορεί τους πόρους και αφήνει την επιδερμίδα πιο λεία και απαλή. Τέλος, μοιάζει με ένα… αναζωογονητικό αεράκι για την επιδερμίδα!

HIMALAYAN CHARCOAL CLAY WASH SILV PCK

Η πούδρα ενεργού άνθρακα που περιέχει, έρχεται από τους πρόποδες των Ιμαλαΐων ενώ το έλαιο τεϊόδεντρου προέρχεται από τους πρόποδες του όρους Κένυα μέσω του προγράμματός μας Εμπόριο με Κοινότητες. Είναι πραγματικά μία εμπειρία spa καθαρισμού κλεισμένη σε ένα stylish σωληνάριο και είναι τόσο… «εθιστική» που απλά εκτόπισε κάθε άλλο καθαριστικό από το μπάνιο μας! Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις, ιδιαίτερα αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα. Θα σε σώσει, trust us!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή