Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις τα μαλλιά σου, δοκίμασε ένα από τα bob haircuts των celebrities…

Οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν τα μακριά και πλούσια μαλλιά. Αισθάνονται περισσότερο θελκτικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση έχοντας τόσα πολλά μαλλιά. Η περιποίησή τους είναι μεν πιο δύσκολη, αλλά έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν περισσότερα χτενίσματα συγκριτικά με ένα πολύ κοντό κούρεμα. Ή μάλλον έτσι νομίζουν!

Λίγες είναι εκείνες που τολμούν να κάνουν μεγάλες αλλαγές και να δοκιμάσουν πιο κοντά κουρέματα πάνω τους. Αν, όμως, αυτήν τη στιγμή είσαι σε φάση που θες να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, εμείς θα σου πούμε να διατηρήσεις το χρώμα σου, αλλά να δοκιμάσεις ένα κοντό, αρκετά κοντό haircut. Η παρακάτω gallery, με 20 celebrities του διεθνούς jet set, ίσως σε πείσει ότι το bob haircut είναι άκρως θηλυκό, sexy και δεν πρόκειται να σου στερήσει τη γοητεία σου. Άσε που μπορείς να κάνεις άπειρα χτενίσματα, όσο κι αν δεν το πιστεύεις!

Αν θες να υιοθετήσεις ένα αυστηρό look, θα σου ταιριάξει τέλεια το bob haircut της Kaia Gerber, ενώ αν θες να γλυκάνεις το πρόσωπό σου, επίλεξε καλύτερα ένα κούρεμα σαν της Katie Holmes ή της Nina Dobrev. Get ready και βρες αυτό που σε αντιπροσωπεύει!

Διάβασε ακόμα: Celebrity Hairspiration: 10 πανεύκολα high ponytails για να μη βαριέσαι ποτέ τα μαλλιά σου


Πηγή