Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Απαλλάξου από τις «αντιαισθητικές σκιές» κάτω από τις μασχάλες με 3 εντελώς φυσικούς τρόπους!

Αν χρησιμοποιείς σε καθημερινή σχεδόν βάση ξυραφάκι, πολλές φορές θα έχεις παρατηρησει πως περιοχή της μασχάλης σου μπορεί να εμφανίζει κάποιες αντιαισθητικές “σκιές”. Το πρόβλημα γίνεται πιο εμφανές αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα!

Αν λοιπόν, αναρωτιέσαι πώς μπορείς να απαλλαγείς από την ενοχλητική δυσχρωμία και να αποκτήσεις ξανά μια ομοιόμορφη χροιά στην επιδερμίδα σε αυτό το σημείο του σώματός σου, τότε παρακάτω θα βρεις 3 εναλλακτικούς , εντελώς φυσικούς τρόπους!

#1. Γιαούρτι
Άπλωσε μια μικρή ποσότητα από λευκό γιαούρτι κάτω από τις μασχάλες σου και άφησέ τη για περίπου 10-20 λεπτά. Στο τέλος ξέπλυνε πολύ καλά με κρύο νερό και επανάλαβε τη διαδικασία συχνά μέσα στην εβδομάδα.Το γιαούρτι- που είναι τέλειο συστατικό και για μια μάσκα προσώπου- ενυδατώνει και «φωτίζει» την επιδερμίδα. 

#2. Χυμός λεμονιού
Ο χυμός λεμονιού περιέχει κιτρικό οξύ που λειτουργεί ως φυσικό λευκαντικό της επιδερμίδας. Απλά εμπότισε ένα κομμάτι βαμβάκι στο χυμό λεμονιού και εφάρμοσε στις μασχάλες σου.Περίμενε 15 λεπτά και ξέπλυνε με κρύο νερό.

#3. Μηλόξυδο
Το μηλόξυδο μπορεί επίσης να σε βοηθήσει στο δύσκολο αγώνα σου κατά των σκουρόχρωμων κηλίδων. Αραίωσε ίσες ποσότητες μηλόξυδου και νερού σε ένα ποτήρι, βύθισε ένα κομμάτι βαμβάκι στο μείγμα και εφάρμοσέ το στις μασχάλες σου για περίπου 10 λεπτά. Στο τέλος ξέπλυνε με κρύο νερό.

174455d5648540696fbafb1653628e29
Φυσικά σε κάθε περίπτωση μη ξεχνάς να απλώνεις το αντηλιακό και την ενυδατική σου και σε αυτή την περιοχή του σώματός σου!

 


Πηγή