Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αποκλειστικό! Η Ισμήνη μας κουρεύτηκε και μάθαμε τις λεπτομέρειες από την ίδια ΚΑΙ τον κομμωτή της

Η Ισμήνη μας έχει μακριά και πολύ όμορφα μαλλιά. Όλα της είναι ΠΟΛΥ όμορφα αλλά δεν θα το αναλύσουμε αυτό τώρα γιατί θα χρειαστούμε ψυχοφάρμακα. Το δέρμα της, το σώμα της, τα χείλη της… Καταλαβαίνεις. Ψυχοφάρμακα. Το θέμα μας λοιπόν σήμερα θα είναι τα μαλλιά της. Βλέπεις, η Ισμήνη μας κούρεψε αυτά τα πολύ όμορφα και πολύ μακριά μαλλιά που έχει και εμείς μάθαμε τα πάντα τόσο από την ίδια όσο και από τον κομμωτή της Ηλία Καραχάλιο.

Η διαφορά στο μήκος δεν είναι δραματική όπως βλέπεις. Δεν έκοψε κάποιο καρέ αλλά αφαίρεσε αρκετό μήκος και αυτό την έκανε να νιώσει πολύ χαρούμενη. Αυτό άλλωστε είναι το ζητούμενο και για τον Ηλία Καραχάλιο, να κάνει τις γυναίκες που αφήνονται στα χέρια του χαρούμενες! Να τι μας είπε για την αλλαγή της Ισμήνης…

IMG 20181018 WA0006

«Η Ισμήνη έχει πολύ όμορφα μαλλιά που για χρόνια ήταν φιλαριστά. Ένιωσε πως θέλει να κάνει μία αλλαγή και αυτό κάναμε. Αφαιρέσαμε τόσο μήκος όσο χρειαζόταν ώστε να απαλλαγούμε από τις φιλαριστές άκρες και δώσαμε ένα πιο γεωμετρικό, ίσιο σχήμα στα μαλλιά που τα έκανε να δείχνουν πιο πλούσια και γεμάτα. Ήταν έτοιμη για μία αλλαγή και το αποτέλεσμα την έκανε χαρούμενη. Αυτό πιστεύω πως είναι και το μυστικό για την επιτυχία της κάθε αλλαγής, η απόφαση, η ετοιμότητα και η επιθυμία να αλλάξει μία γυναίκα έστω και λίγο τα μαλλιά της» μας είπε.

IMG 20181018 WA0005

Η χαρά φυσικά είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της και εμάς μας αρέσει εννοείται πολύ! Ισμήνη You rock και μεγειά!

Διάβασε ακόμα:

Έχεις σγουρά μαλλιά; Μην τα ισιώνεις! Έχουμε χτενίσματα για εσένα…

Το «μυστικό» για να έχεις πάντα ξεκούραστο βλέμμα. Όλοι το αναζητούσαν, εμείς το βρήκαμε!

Τα προϊόντα με αμύγδαλο δεν πρέπει να λείπουν από την περιποίησή σου

 

 


Πηγή