Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αποκλειστικό! Η Χριστίνα Μπόμπα μας αποκαλύπτει τα 5 μυστικά για τέλεια επιδερμίδα

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι girl crush μας γιατί… είναι μία καλλονή. Έχει υπέροχα μάτια, ζωγραφιστό πρόσωπο, τέλειο χαμόγελο, αναλογίες to die for και επιδερμίδα που μοιάζει φτιαγμένη σε εργαστήριο. Είναι όμως και ένα κορίτσι που τόσο προσιτό και χαμογελαστό που θα μπορούσε εύκολα να είναι φίλη μας. Όταν λοιπόν την προσεγγίσαμε για να μάθουμε τα μυστικά της δεν δίστασε να μας πει τι ακριβώς κάνει και έχει τόσο αψεγάδιαστο δέρμα. Οι απαντήσεις μας δεν μας εξέπληξαν… η Χριστίνα κάνει ακριβώς αυτά που πρέπει! Να τι μας συμβούλεψε λοιπόν για τέλειο δέρμα…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Φρουτένιες καλημέρες από εμάς! #fruitymorning #healthylifestyle #colorfulplate Made by @demiliakv

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on Aug 24, 2018 at 1:48am PDT

«Το πιο σημαντικό είναι ο καλός βαθύς και ξεκούραστος ύπνος. 7 ώρες τουλάχιστον με τις ηλεκτρονικές συσκευές απομακρυσμένες και comfy ατμόσφαιρα» συμβουλεύει η Χριστίνα και συμφωνούμε μαζί της. Δεν πάει καιρός που και η Δέσποινα Καμπούρη σου μίλησε για τις επιπτώσεις που έχει το blue light στην επιδερμίδα σου.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

…#nightynight ?

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on Sep 21, 2017 at 1:29pm PDT

«Καλός καθημερινός καθαρισμός και ενυδατικές κρέμες προσώπου και ματιών» προσέθεσε και αυτό εξυπακούεται φυσικά! Το δέρμα πρέπει να καθαρίζει από ρύπους και μακιγιάζ και να ενυδατώνεται σωστά.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Back home! ? … only for a few hours! ⏱ Where am I going tomorrow?!? ✈️ #travelwithchrismpo #homesweethome

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on Sep 18, 2018 at 6:54am PDT

«Καλή διατροφή, πολλές αντιοξειδωτικές τροφές όπως μούρα, σταφύλια κτλ. Βιταμίνη Α και Β καροτένη για να λάμπει το δέρμα μας από τροφές όπως καρότα, αποξηραμένα βερίκοκα, σπανάκι, λάχανο, μαρούλι, μπρόκολο, κ.α.» είπε η Χριστίνα που προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της. Μάλιστα, όλα αυτά που πολύ σωστά κάνει η Χριστίνα μέσω της διατροφής για το δέρμα της αρχίζουν σιγά σιγά να γίνονται και τάση αφού στο εξωτερικό όλοι μιλούν για την skincare diet (θα σου τα πούμε μέσα στις επόμενες ημέρες).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Καθημερινή συνήθεια: υγιεινά smoothies φτιαγμένα από τα χεράκια μου. Πάθος για την υγιεινή διατροφή χωρίς όρια! Extra tip: Chat με τη μαμά για συμβουλές και συνταγές χωρίς όριο και στα GB. #vodafonechatPASS #vodafone #vodafonegreece #newpassion #passispassion #smoothies #passionforhealthycooking

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on Aug 2, 2017 at 1:01am PDT

«Πολύ νερό και πράσινο τσάι» ναι το νερό είναι τόσο σημαντικό όσο φωνάζουμε όλοι και το πράσινο τσάι είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά που αποτοξινώνουν τον οργανισμό και βοηθούν το δέρμα σου να αποβάλλει και αυτό τις τοξίνες.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Be #bold (or italic ?)! #upsidedown #yogapose #becomingbettereveryday #haveahappyweekend

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on May 5, 2017 at 9:34pm PDT

«Yoga poses για λαμπερό δέρμα. Κάνω αρκετές yoga ασκήσεις όπως τον κάτω σκύλο, το κερί αλλά και γενικότερα οι ανεστραμένες πόζες βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος κάνουν ένα φυσικό lift στο πρόσωπο και το αναζωογονούν» και έχει ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ! Οι πόζες που θέλουν το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω, ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και έτσι αυτό λάμπει όσο ποτέ άλλοτε! Χριστίνα σε ευχαριστούμε πολύ, you rock!

Διάβασε ακόμα:

Η Meghan ακολούθησε τα βήματα της Evan Rachel Wood και της Emma Stone

H JLo έκανε το πιο fun χτένισμα και έμοιαζε με κοριτσάκι!

Ποια αλλαγή του GNTM σου άρεσε περισσότερο; Ψήφισε εδώ!


Πηγή