Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αποκλειστικό! Ο Γιάννης Σίσκος μάς αποκάλυψε όλα τα μυστικά για τα beauty looks της Υβόννης Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που γνωρίζουμε και μας αρέσει πάντα να παρακολουθούμε τις επιλογές της σε μαλλιά και μακιγιάζ. Ευτυχώς, τη φετινή σεζόν έχουμε την ευκαιρία να τη βλέπουμε καθημερινά μιας και η ίδια είναι κριτής στην εκπομπή του OPEN με τίτλο, «Style Me Up».

Η Υβόννη, μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο, αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν την εικόνα και το στυλ των παικτών, ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς επιμελείται το τελικό beauty look του διαγωνιζόμενου. Εδώ, όμως, δε θα μιλήσουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά για τις υπέροχες beauty εμφανίσεις της Υβόννης Μπόσνιακ που έχουμε δει ως τώρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Παρατηρώντας ενδελεχώς την αγαπημένη Υβόννη είδαμε πως κάνει πάντα πολύ κομψό και διακριτικό μακιγιάζ, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και τα hairlooks της. Αμέσως καταλάβαμε ότι πίσω από τις εμφανίσεις αυτές κρύβεται ο ταλαντούχος make up artist & hairstylist, Γιάννης Σίσκος, του τηλεφωνήσαμε και πολύ ευγενικά μάς αποκάλυψε όλα τα μυστικά των beauty looks της Υβόννης.

«Η Υβόννη έχει υπέροχα ίσια μαλλιά και γενικά προτιμάμε να τα διατηρούμε φυσικά. Τώρα τελευταία, βέβαια, κάνουμε και ένα ελαφρύ, χαλαρό σπάσιμο. Στην Υβόννη αρέσουν πολύ τα μαζεμένα μαλλιά, όπως το sleek, χαμηλό bun με χωρίστρα στο πλάι, που νομίζω ότι της ταιριάζουν περισσότερο από όλα. Γενικά, αγαπάει πολύ το sleek, καθαρό αποτέλεσμα στα μαλλιά της», μας είπε ο Γιάννης Σίσκος.

Και συνέχισε: «Ανάλογα με το look επιλέγουμε είτε να τονίσουμε τα χείλη, είτε τα μάτια. Στην Υβόννη αρέσουν τα κόκκινα και σκούρα κόκκινα κραγιόν σε ματ ή ημι-ματ υφή. Επιλέγουμε, βέβαια, συχνά και την τραβηγμένη γραμμή eyeliner, που κάνει ακόμα πιο έντονα και εντυπωσιακά τα ελαφίσια μάτια της και βάζουμε και λίγες βλεφαρίδες. Όταν τονίζουμε τα μάτια, χρησιμοποιούμε κραγιόν σε πιο φυσικές αποχρώσεις. Προς το παρόν δεν έχουμε κάνει smokey eyes», μας είπε. Στην ερώτηση «αν το δέρμα της Υβόννης έχει κάποια ιδιαιτερότητα», η απάντηση ήταν αναμενόμενη, αλλά εμείς θέλαμε να την ακούσουμε: «η Υβόννη έχει πολύ ωραίο δέρμα», μάς είπε ο Γιάννης Σίσκος. Και εμείς έχουμε να πούμε ότι μπορεί η Υβόννη Μπόσνιακ να αποτελεί τον τέλειο καμβά, όμως ο Γιάννης Σίσκος ξέρει να «ζωγραφίζει».

Διάβασε ακόμα: Τις Τετάρτες αγαπάμε το ροζ και ειδικά σήμερα τα ροζ μαλλιά


Πηγή