Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αποκλειστικό! Ο Νικόλας Βιλλιώτης μας μίλησε για το χρώμα και το κούρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι το πιο φρέσκο (και όμορφο) πρόσωπο στην Ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με τον Νικόλα Βιλλιώτη είναι και το πιο γλυκό. Είναι το κορίτσι που μας κρατά συντροφιά καθημερινά μέσα από τη νέα εκπομπή loveit και το πρώτο πράγμα που παρατήρησα σε αυτή ήταν το τεράστιο και ειλικρινές χαμόγελό της. Το δεύτερο ήταν τα μαλλιά της!

Ξανθά, με μία τέλεια μπεζ απόχρωση και ένα τέλειο κούρεμα… Αμέσως κατάλαβα πως πρόκειται για δουλειά των μαγικών χεριών του Νικόλα Βιλλιώτη και ευθύς αμέσως του τηλεφώνησα για τις λεπτομέρειες. «Η Ιωάννα έχει μία τέλεια, φυσική βάση στο ύψος του 6. Είναι ένα σκούρο ξανθό και μπορούσαμε να κάνουμε πολλά με αυτό» μου είπε και συνέχισε «Είναι όμως και υπέροχα ευγενική και αφοπλιστικά γλυκιά. Ήταν απόλαυση η συνεργασία μαζί της!». Όταν τον ρώτησα αν το χρώμα είναι αποτέλεσμα μπαλαγιάζ μου είπε όχι!

«Στην Ιωάννα έκανα ανταύγειες. Πάρα, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πυκνές ανταύγειες. Είναι σε πλήθος πολύ παραπάνω από τις φυσιολογικές και τις έχω τοποθετήσει διαγώνια, όχι σε ευθεία, ώστε να μην είναι γραμμικό το αποτέλεσμα. Οι άκρες της μάλιστα ήταν ήδη ανοιχτές οπότε δημιουργήθηκε ένα τέλειο, μπεζ χρώμα». Φυσικά ο Νικόλας έκανε και τα signature babylights στις μπροστινές τούφες.

3

«Κάναμε babylights για λίγο περισσότερο φως γύρω από το πρόσωπο… αν και η Ιωάννα δεν το χρειάζεται. Η ευγένειά της λάμπει από μόνη της.» Τι έκανε όμως χθες το βράδυ που τον επισκέφθηκε; «Χθες φιλάραμε λίγο περισσότερο το κούρεμά της. Του δώσαμε περισσότερη υφή και κίνηση. Ήταν η τελευταία πινελιά που χρειαζόταν». Άρα δεν έχασε μήκος, απλά απέκτησε περισσότερη υφή, του είπα «Ακριβώς αυτό, το φιλάρισμα δυναμώνει τα μαλλιά, τα κάνει πιο ζωντανά» μου απάντησε και μου έστειλε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που βλέπεις εδώ!

6

Θα μπορούσα να μιλώ για ώρες με τον Νικόλα αλλά είχε ένα ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμα. Τα ραντεβού στο κομμωτήριό του στην οδό Αλκμάνος 19 άλλωστε, είναι πάντοτε κλεισμένα πολλούς μήνες μπροστά. Τον αποχαιρέτισα λοιπόν αλλά όχι για πολύ. Αφενός θα τον επισκεφθώ και αφετέρου έχουμε να μιλήσουμε για ακόμα μία αλλαγή… Stay tuned!

Διάβασε ακόμα: #TBT Ένα τέλειο tip για το μακιγιάζ που μας έρχεται από το 1957


Πηγή