Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αποτρίχωση- βρήκαμε τη μέθοδο για μόνιμα αποτελέσματα χωρίς πόνο

Το ξυραφάκι μπορεί να είναι η πιο γρήγορη και ανώδυνη μέθοδος όμως τα αποτελέσματα διαρκούν λίγο και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ερεθισμού. Η αναμονή να φτάσει η τρίχα στο σωστό μήκος και ο πόνος ήταν δύο πολύ καλοί λόγοι για να εγκαταλείψεις γρήγορα το κερί. Η χαλάουα, από την άλλη, απαιτεί δεξιοτεχνία που δεν διαθέτεις. Μοναδική λύση το λέιζερ. Όμως έχεις ακούσει ότι είναι σχετικά επώδυνο, μπορεί να μην ταιριάζει στο φωτότυπο της επιδερμίδας σου και πάνω απ’ όλα κοστίζει αρκετά περισσότερο από τις κλασικές μεθόδους αποτρίχωσης. Όλα αυτά μέχρι πρόσφατα. Γιατί το νέο hi-tech λέιζερ που «ανακαλύψαμε» στη SYMMETRIA είναι σίγουρο ότι θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη.

« Όσο κι αν η αποτρίχωση με λέιζερ ακούγεται, πλέον, κάτι απλό και συνηθισμένο δεν παύει να είναι μια ιατρική πράξη που μπορεί να έχει επιπλοκές. Προτού λοιπόν προχωρήσεις στη διαδικασία θα πρέπει να έχεις τη σύμφωνη γνώμη του δερματολόγου μαζί με την ιατρική εκτίμηση του ιστορικού σου για τυχόν αντενδείξεις.» αναφέρει η Δρ. Χριστιάννα Ιωσηφίδη, Δερματολόγος, επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου SYMMETRIA

 

Το έξυπνο αυτό λέιζερ καθορίζει, ανάλογα με το χρώμα του δέρματος και της τρίχας, το πρόγραμμα που σου ταιριάζει καλύτερα για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα, με απόλυτη ασφάλεια και πάνω απ’ όλα χωρίς πόνο! Συστήνεται σε όλους τους φωτότυπους (I-VI)  και εφαρμόζεται όλο το χρόνο. Ακόμη και το καλοκαίρι σε, ήδη, μαυρισμένη επιδερμίδα! Όλα αυτά βέβαια μόνο μετά την τελική επιβεβαίωση του γιατρού  σύμφωνα, πάντα, με την εμπειρία του και, πάνω απ’ όλα, με βάση τις δικές σου προτιμήσεις για πιο γρήγορα αποτελέσματα ή  για μια πιο ήπια λύση.

image03

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μηχανήματα που δουλεύουν σε συγκεκριμένο μήκος κύματος-  λέιζερ Αλεξανδρίτη στα 755nm, Διοδικό στα 808nm ή Nd:YAG στα 1064nm- το νέο, έξυπνο λέιζερ είναι εξοπλισμένο και με τα τρία που δρουν ταυτόχρονα. Η δέσμη φωτός που εκπέμπει διεισδύει στο τριχοθυλάκιο και απορροφάται επιλεκτικά μόνο από τη μελανίνη της τρίχας. Στη συνέχεια, καταστρέφει το θύλακα και τη δομή του οξυγόνου γύρω από αυτόν. Και τέλος, όταν πια το λέιζερ εξέρχεται, ένα ειδικό σύστημα ψύξης «παγώνει» την περιοχή με αποτέλεσμα να προστατεύεται από τραυματισμούς και να μην πονάει καθόλου ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία.

Για μία θεραπεία σε μικρή περιοχή όπως στο πρόσωπο ή στις μασχάλες διάρκειας 15 περίπου, λεπτών το κόστος είναι 30€. Ενώ για τη θεραπεία που διαρκεί έως 30 λεπτά σε μια μεσαία περιοχή όπως είναι τα χέρια, κοστίζει 50€.  

image04

Να θυμάσαι …

image05

 

  • Ζητάς πληροφορίες και επιβεβαιώνεις ότι το μηχάνημα έχει την σήμανση CE – ένδειξη ότι πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας- και ακόμη καλύτερα αν είναι  «FDA approved» , αν, δηλαδή, έχει πάρει έγκριση και από τις ΗΠΑ.
  • Σιγουρεύεσαι…ότι ο χειριστής του είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος.
  • Ελέγχεις… ότι ο χώρος έχει αεριστεί και καθαριστεί πολύ καλά πριν από τη θεραπεία σου.
  • Φροντίζεις… λίγες μέρες νωρίτερα να έχεις ξυρίσει την περιοχή που θα κάνεις αποτρίχωση.

 image06

  • Ενυδατώνεις καθημερινά την περιοχή με μια κρέμα σώματος εμπλουτισμένη με καταπραϋντικά και μαλακτικά συστατικά.
  • Αν έχεις κάνει αποτρίχωση στο πρόσωπο ολοκληρώνεις πάντα την πρωινή ρουτίνα περιποίησης με αντηλιακό υψηλής προστασίας.

Η SYMMETRIA προτείνει

Για εντατική ενυδάτωση:

 post treatment recovery mask new

1.Dr.Age, Post-Treatment Recovery Mask, μάσκα που ανακουφίζει άμεσα και ενυδατώνει σε βάθος το ερεθισμένο δέρμα μετά τη θεραπεία.

 cure recovery creme

  1. Cure Recovery Creme της Akademikliniken κρέμα ενυδάτωσης, ενισχυμένης θρέψης, καταπράυνσης και επανόρθωσης της επιδερμίδας μετά τη θεραπεία.

Για καθημερινή προστασία:

 face sunscreen new

1.Dr.Age, Face Sunscreen Gel SPF 30, με διάφανη, απολαυστική υφή υφή gel  για ενισχυμένη προστασία από την UV ακτινοβολία και ματ τελείωμα στην επιδερμίδα.

 day maximal sense

  1. Day Maximal Sense SPF50, υψηλή αντηλιακή και αντιγηραντική προστασία για ευαίσθητες μετά τις αισθητικές θεραπείες επιδερμίδες.

   *Ευχαριστούμε το κέντρο SYMMETRIA  για τις πληροφορίες που μας έδωσε.

 

  


Πηγή