Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Από τον Άγιο Δομίνικο με αγάπη:Το χτένισμα της Χριστίνας Μπόμπα «μύρισε» καλοκαίρι

Η Χριστίνα Μπόμπα αυτόν τον καιρό διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Το γλυκό και πανέμορφο μελαχρινό κορίτσι αποφάσισε να αφήσει για λίγο καιρό τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να πάει στο πλευρό του καλού της. Έτσι εδώ και κάποιες εβδομάδες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και δίπλα στον Σάκη Τανιμανίδη.

Όπως βλέπουμε στο Instagram account της η Χριστίνα περνάει υπέροχα στις εξωτικές ακτές, ενώ έχει κάνει και πολλούς καινούργιους φίλους, μεταξύ αυτών και τους αποχωρήσαντες Ειρήνη Κολιδά και Πάνο Αργιανίδη.

Σήμερα αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν το χτένισμα που έκανε η Χριστίνα στα μαλλιά της, το οποίο μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι. Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη έχει εμμονή με τα μαλλιά της και λατρεύει να κάνει περίεργα και εκκεντρικά χτενίσματα. Κάπως έτσι λοιπόν με τη βοήθεια μίας ντόπιας φίλης της υιοθέτησε το πιο τέλειο χτένισμα ever.

Όπως μπορείς να δεις και στις φωτογραφίες δεν είναι τίποτα παραπάνω από δύο πλεξούδες. Δύο πλεξούδες που όμως συνδέονταν η μία με την άλλη με άλλα μικρότερα πλεξουδάκια στο κέντρο του κεφαλιού. Αν θες να το δοκιμάσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε δύο ίσα μέρη, να ξεκινήσεις από μπροστά πλέκοντας 8 μικρά πλεξουδάκια και να τα ενώσεις στην κάθε μία από τις πλεξούδες που θα κάνεις στην κάθε πλευρά.

 

Cause this #hairstyle deserves its #selfie! ??????????????

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on Apr 10, 2017 at 2:50pm PDT

Μία κάποια βοήθεια θα την χρειαστείς σίγουρα, καθώς έχει ένα μικρό βαθμό δυσκολίας, όμως ο κόπος που θα κάνεις αξίζει εκατό τοις εκατό.

17888933 10208248022827451 1446586274 n

Δεν συμφωνείς;


Πηγή