Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αραιά φρύδια: Έτσι θα τα γεμίσεις σε 2᾽ + τα αγαπημένα μας brow products 

Το κεφάλαιο «φρύδια», για κάποια κορίτσια είναι μελανό και για άλλα, βαμμένο μόνιμα με brow tattoo. Το σημερινό άρθρο για τα αραιά φρύδια λοιπόν, ξεκάθαρα δεν αναφέρεται στα κορίτσια της δεύτερης ομάδας.

Το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο σε εσένα girl που παιδεύεσαι με τα φρύδια σου, καθώς η φύση δεν σου χάρισε τα πυκνά τόξα της Cara Delevingne.

via GIPHY

Αν έχεις ίσια φρύδια, δες εδώ πώς θα τα τονίσεις

I feel you girl

Πόσο σε καταλαβαίνω (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Στην εφηβεία, κατακρεούργησα τα φρύδια μου με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς ήταν το ξύρισμα. Ναι, τα ξύρισα εντελώς.

Δες εδώ 10 celebrities που ήταν αγνώριστες με λεπτά φρύδια στη δεκαετία του 1990

Σήμερα ασφαλώς, πληρώνω τα λάθη της νιότης και για καιρό παιδευόμουν να γεμίσω αυτή την «σπαρμένη διαδήλωση» που βρίσκεται πάνω από τα μάτια μου.

Προσπαθούσα να μιμηθώ τους αγαπημένους μου makeup artists που παίρνουν τον χρόνο τους για να δημιουργήσουν το τέλειο brow look.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο

Όταν ωστόσο η ώρα είναι 9, και έπρεπε  ήδη να έχεις ξεκινήσει για το γραφείο, είναι καλύτερα να μιμείσαι τον road runner και όχι τον Φρέντυ Καλομπράτσο….

via GIPHY

Ξέχνα τα φρύδια όπως τα ήξερες! Η μόδα τα θέλει πολύ διαφορετικά…

Επειδή λοιπόν ξέρω ότι: α) Δεν είμαι μόνη στη μάχη ενάντια στον χρόνο το πρωί και β) Δεν παιδεύουν μόνο εμένα τα αραιά φρύδια, αποφάσισα να αναζητήσω αυτό το ένα video που πραγματικά δείχνει τι μπορούμε να κάνουμε σε real time καταστάσεις.

Το καλύτερο video

Φυσικά, η λατρεμένη MAC (είναι αδυναμία μας εδώ στο beauty department) ποτέ δεν με έχει απογοητεύσει και εκεί βρήκα το τέλειο video. Πάτα play και τα λέμε πιο κάτω…

Όπως είδες, σε 2 σχεδόν λεπτά, με 2 προϊόντα και 3 βήματα, μπορείς να γεμίσεις τα φρύδια σου και να τα κάνεις να δείχνουν φυσικά και πανέμορφα… Όχι εξωπραγματικά και άγρια όπως κάποια στο Ιnstagram #amentioto

Είσαι ξανθιά; Αυτά τα 10 μολύβια θα σου χαρίσουν τα πιο καλοσχηματισμένα φρύδια

Βήμα #1 Χτένισμα

Τα χτενίζεις προς τα επάνω για να ξέρεις με τι έχεις να δουλέψεις. Που να γεμίσεις, που να επιμείνεις κλπ.

POS THA GEMISEIS TA ARAIA FRIDIA SE 2LEPTA 2

Βήμα #2 Το γέμισμα

Κάνες απαλές κινήσεις ζωγραφίζοντας τριχάκια στα σημεία που… δεν έχουν τριχάκια. Δεν το παρακάνεις, σταματάς για να δεις το αποτέλεσμα και συνεχίζεις. Και φυσικά, κρατάς κάθετα το μολύβι.

Βήμα #3 Το φινίρισμα

Με την μάσκαρα φρυδιών, χτενίζεις ξανά για να σταθεροποιήσεις τα φρύδια σου, να τους δώσεις λίγο περισσότερο χρώμα και γεμάτο εφέ.

Είναι τόσο απλό, παίρνει μόλις 2 λεπτά (ή και λιγότερο) και μπορώ να πω ότι, το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο που μπορείς απλά να προσθέσεις λίγο ρουζ στα μάγουλα και ένα κραγιόν και απλά να φύγεις. Ίσως τρέχοντας… Πριν φύγεις όμως, τρέξε στην παρακάτω gallery για να δεις τα αγαπημένα μας brow products!

Ας μιλήσουμε τώρα για τη Lily Collins και τα φρύδια της


Πηγή