Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Αρώματα με roller: Γιατί τα αγαπάμε;

Είναι τα λεγόμενα αρώματαon the go“! Αιθηστικές ευωδιές που κρύβουν τις πολύτιμες νότες τους σε πρακτικές συσκευασίες με roller στην κορυφή του μπουκαλιού τους για να τα παίρνουμε πάντα μαζί μας όπου και αν πάμε. Μία μικρή μπίλια που μοιάζει με μαργαριταράκι ακουμπάει επάνω στην επιδερμίδα μας, στα σημεία που θέλουμε να αρωματίσουμε και έτσι πρακτικά, διακριτικά και έξυπνα ανανεώνουμε το αγαπημένο μας άρωμα ανά πάσα στιγμή! Μπορείς να βρεις τα αρώματα με roller σε travel size, να κυκλοφορούν δηλαδή συμπληρωματικά με την συμβατική συλλογή του αρώματός σου, μπορείς όμως και σε μεγαλύτερο μέγεθος. Πάντα φυσικά σε διαστάσεις που θα σου εξασφαλίζουν την πρακτικότητα που αναζητάς. 

Η οικογένεια του Poison Girl μεγαλώνει και γίνεται… Unexpected! Με το Poison Girl Unexpected, o Francois Demachy, ο Δημιουργός Αρωμάτων Dior, συνθέτει μια νέα, σπινθηροβόλα, δροσερή, floral ευωδία, που εκτός από το κλασσικό μπουκάλι αρώματος κυκλοφορεί και σε Roller Pearl.

Δες στο παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες με αρώματα που διαθέτουν roller για να έχεις έναν οδηγό αγοράςε πριν πας στα καταστήματα να επιλέξεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Από το 2018 τα μαλλιά δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια με παλαιότερα

 


Πηγή