Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Ας μιλήσουμε λίγο για τη Lily Collins και τα φρύδια της

Πριν πω οτιδήποτε άλλο, θα παραδεχτώ πως δεν έχω δει ακόμα Emily in Paris (#πεστεναμεφατε). Το έχω κρατήσει για το Σαββατοκύριακο αλλά δεν μπορούσα να περιμένω να το δω για να γράψω για τη Lily Collins. Είναι girl crush μου βλέπεις εδώ και πολλά χρόνια. Να, δες τη το 2008…

Είναι κόρη του Phil Collins και της Jill Tavelman και ναι, απορώ και εγώ πως ο phil Collins έκανε τόσο συγκλονιστικά όμορφη κόρη. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας σήμερα, το θέμα μας είναι πως, η Lily είναι πιο Παριζιάνα από τις Παριζιάνες και τα φρύδια της είναι τόσο υπέροχα όσο τα φρύδια της Audrey Hepburn.

AP 58468683431

Όλα τα άρθρα που γράφονται τις τελευταίες μέρες έχουν να κάνουν με το στιλ της, με την ομορφιά της, με το πόσο παριζιάνα μοιάζει και πόσο ωραία είναι αλλά θα έπρεπε να εκθειάζουμε έτσι την Lily εδώ και πολύ καιρό. Βλέπεις, είναι το κορίτσι που δεν υπερ-εκθέτει τον εαυτό του με εμφανίσεις και συνεντεύξεις αλλά κλέβει την παράσταση σε κάθε της εμφάνιση. Γιατί; Γιατί κάνει εντυπωσιακά looks που θα μπορούσαμε όμως και εμείς να υποστηρίξουμε και όχι μόνο αν είχαμε τα φρύδια της. Και μιας που το έφερε η κουβέντα..

AP 209983310843

Η Lily δεν πειράζει (προφανώς) τα φρύδια της. Έχει παραδεχτεί πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να τα πλησιάσει και πως ό, τι κάνει το κάνει μόνη της… Όπως ακριβώς και η Audrey. Ναι, ασφαλώς και έχει φυσικά γεμάτα και έντονα φρύδια (κάτι που δεν έχουμε όλες μας) αλλά έχουμε δει πολλές ακόμη σταρ που τα κακοποίησαν και τώρα το μετανιώνουν. Όχι όμως η Lily. Πριν ακόμη γίνουν τάση τα μεγάλα ala Cara φρύδια, η Lily ήξερε πως είναι από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά της και είχε την αυτοπεποίθηση να τα υποστηρίξει. Να προσαρμόσει δηλαδή την ομορφιά στα δικά της μέτρα και έτσι να γίνει girl crush μας.

AP 19098789771048

Σχετικά με την Emily τώρα, τον χαρακτήρα για τον οποίο όλοι μιλούν τις τελευταίες μέρες, δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη γνώμη αλλά έχω δει φωτογραφίες. Σε όλες η Emily είναι η Lily. Έχει το χαρακτηριστικό της στιλ, κάνει τα ίδια μαλλιά και μακιγιάζ και προσωπικά, βρίσκω πως είναι ίσως πιο Παριζιάνα από τις Παριζιάνες. Τι πρεσβεύει άλλωστε η Parisian ομορφιά; Να είσαι ο εαυτός σου, να μην ακολουθείς τις τάσεις αλλά να τις προσαρμόζεις σε εσένα και να προτιμάς πάντοτε το φυσικό look από το πολύ φορτωμένο.

emily in paris interview lede

Όλα αυτά τα πρεσβεύει η Lily και κατά συνέπεια η Emily γι᾽αυτό για ακόμα μία φορά, το αγαπημένο μας κορίτσι έγινε θέμα συζήτησης. Γιατί η ομορφιά της στην οθόνη, δεν διαφέρει από την ομορφιά της στην πραγματική ζωή και είναι μοναδικά relatable. Άψογα φρύδια, φωτεινά χείλη, καθαρό πρόσωπο και effortless μαλλιά, αυτή είναι η Emily αλλά αυτή είναι και η Lily και θα το συζητήσουμε ακόμα περισσότερο την επόμενη εβδομάδα που θα έχω δει επιτέλους αυτά που πρέπει να δω με την ησυχία μου. Ως τότε, ρίξε μία ματιά στο χθεσινό Mega Guide για όλα τα μολύβια φρυδιών που μπορεί να χρειαστείς σε περίπτωση που θέλεις να αντιγράψεις την Lily…

Διάβασε ακόμα: Η Lily Collins αποδεικνύει ότι το effortless look των Γαλλίδων πάει σε όλες


Πηγή