Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα δύο αγαπημένα αρώματα της Meghan Markle

Η κάθε γυναίκα έχει ένα αγαπημένο προϊόν ομορφιάς, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ. Υπάρχει μέσα σε κάθε τσάντα της και σε κάθε νεσεσέρ της, ώστε να το έχει κάθε στιγμή διαθέσιμο για χρήση. Άλλα κορίτσια αγαπούν το κραγιόν, άλλες τη μάσκαρα και άλλες το ρουζ. Γι’ αυτό και φροντίζουν να τα έχουν πάντα μαζί τους, ώστε να ανανεώνουν το μακιγιάζ τους.

Η Meghan Markle, από την άλλη, δεν «εξαρτάται» από κανένα προϊόν μακιγιάζ. Άλλο είναι το beauty item, που δεν αποχωρίζεται με τίποτα. Ο λόγος για το… άρωμά της. Ναι, η Δούκισσα του Sussex έχει αδυναμία στα αρώματα και συγκεκριμένα σε δύο, τα οποία μπορείς να ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery.

Το έχει πει στο παρελθόν και η ίδια, άλλωστε: «Το άρωμα είναι το αγαπημένο μου πράγμα. Το αγαπώ τόσο πολύ που αν φύγω από το σπίτι χωρίς να έχω ψεκαστεί, θα επιστρέψω πίσω για να βάλω λίγο». Και η αλήθεια είναι πως δεν έχει καθόλου άδικο.

Βλέπεις, το άρωμα είναι η ταυτότητά σου, το προσωπικό στίγμα που αφήνεις σε κάθε χώρο και στο μυαλό του κάθε ανθρώπου με τον οποίο συναναστρέφεσαι. Είναι η εντύπωση που κάνεις στους γύρω σου και η ανάμνηση που τους αφήνεις. Και το μόνο σίγουρο είναι πως η Meghan Markle θέλει- με το άρωμά της- να μένει αξέχαστη.

Διάβασε ακόμα: Το πιο mainstream skincare trend του 2021 έρχεται απευθείας από την Κορέα


Πηγή