Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτά είναι τα καλύτερα μεικάπ για λιπαρές επιδερμίδες και επιδερμίδες με ακμή

Αν το δέρμα σου γυαλίζει συνέχεια σα να έτρεξες σε μαραθώνιο και αν κάθε μέρα σε βρίσκει να παλεύεις ξανά και ξανά με τα σπυράκια τότε είσαι φίλη μας και καταλαβαίνουμε πως the struggle is real!  Οι λιπαρές επιδερμίδες και οι επιδερμίδες με ακμή είναι πολύ κοντινά «ξαδελφάκια» και εξίσου εκνευριστικές. Η λύση στα προβλήματά τους όμως δεν βρίσκεται στο μακιγιάζ …

Η σωστή περιποίηση, δηλαδή ο καθαρισμός, η τόνωση και η ενυδάτωση είναι εκείνα που θα σε βοηθήσουν να περιορίσεις τα προβλήματα. Με τη σωστή ρουτίνα περιποίησης, μπορείς να περιορίσεις τις γυαλάδες, μπορείς να καταπολεμήσεις τα σπυράκια και να αποκτήσεις το καλύτερο δέρμα που είχες ποτέ. Ως τότε όμως τι γίνεται;

Κάπου εδώ λοιπόν έρχεται το μακιγιάζ για να σε βοηθήσει να νιώθεις καλά και να δείχνεις ακόμα καλύτερα ενώ δίνεις τη δική σου μάχη ενάντια στα σπυράκια και τη λιπαρότητα. Το μεικάπ άρα, είναι το δεύτερο βήμα στο πλάνο δράσης σου αλλά πρέπει να το προσέξεις πολύ. Βλέπεις, δεν είναι όλα τα μεικάπ ίδια.

Κάποια προϊόντα μπορεί να επιβαρύνουν την επιδερμίδα σου και έτσι να εντείνουν τα προβλήματά σου ή και να δημιουργήσουν νέα #thehorror! Το πρώτο πράγμα που πρέπει λοιπόν να κοιτάξεις είναι αν το προϊόν σου είναι oil free. Έπειτα, πρέπει να γράφει επάνω του non-comedogenic και τέλος, πρέπει να είναι light.

Για να έχεις δέρμα που δεν γυαλίζει και να καλύψεις τα σπυράκια χωρίς να τα εξαγριώσεις όλα αυτά είναι απαραίτητα. Τα μεικάπ που συγκεντρώσαμε στην παρακάτω Gallery πληρούν όλες αυτές τις προϋποθέσεις και σου χαρίζουν την πιο ομοιόμορφη και τέλεια κάλυψη ever! Δες, τα και διάλεξε εκείνο που θα σε σώσει!

Διάβασε ακόμα: Μην ψάχνεις για νέο καστανό χρώμα, έχουμε τα 10 καλύτερα εδώ!


Πηγή