Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτά είναι τα μόνα χρώματα κραγιόν που χρειάζεσαι στις διακοπές

Τα φωτεινά χρώματα κραγιόν έχουν κάτι το υπέροχα καλοκαιρινό. Ναι, τα φοράμε τον χειμώνα για να μας φτιάξει η διάθεση αλλά χαμογελούμε διαφορετικά όταν τα φοράμε με μαυρισμένο δέρμα και άρωμα θάλασσας στα μαλλιά (γίναμε ποιήτριες). Για αυτά τα χρώματα λοιπόν θα μιλήσουμε σήμερα. Για τα χρώματα που μας θυμίζουν καλοκαίρι και που, όταν τα φοράμε με τα πρωτοβρόχια, μας μεταφέρουν πίσω σε καλοκαιρινές διακοπές, παραλίες και ουρανούς γεμάτους αστέρια (ποίηση όχι αστεία). Πρώτο χρώμα στη λίστα μας είναι το κόκκινο αλλά όχι το κλασικό, το κόκκινο της ντομάτας.

Είναι πλούσιο και πιο φωτεινό από άλλα ενώ παράλληλα κολακεύει ανοιχτές και σκούρες επιδερμίδες, θερμές και ψυχρές. Αν υπάρχει ένα καλοκαιρινό κόκκινο είναι αδιαμφισβήτητα αυτό. Έπειτα, έρχεται το ροζ της τσιχλόφουσκας.

Conran bbt S12 020

Μπορεί να είναι παιδική αναφορά αλλά δεν έχουμε άλλο τρόπο να το περιγράψουμε. Είναι διασκεδαστικό και απίστευτα κοριτσίστικο. Είναι το χρώμα που μας κάνει να χαμογελάμε πιο πλατιά… ενίοτε και να χαχανίζουμε (ποίηση τέλος). Επόμενο στη λίστα είναι το καρπουζί.

Fashion Shenzhen bbt S18 006

Το κόκκινο-φούξια του καρπουζιού το οποίο βρίσκουμε απόλυτα δροσερό! Πάει σε όλες και είναι τέλειο για τις βραδινές εμφανίσεις αφού έχει ελάχιστα πιο σκούρο τόνο από τα υπόλοιπα.  Υπάρχει όμως και το καθαρό φούξια.

Gucci bbt F16 008

Το κλασικό χρώμα που μπορεί να φορεθεί κάθε εποχή αλλά το καλοκαίρι έχει άλλο αέρα, πιο sexy και πιο ανέμελο. Τον χειμώνα λειτουργεί σαν αξεσουάρ ενώ το καλοκαίρι αντικατοπτρίζει τη διάθεσή μας. Τέλος έχουμε το πορτοκαλί.

Jakubowski bbt S19 004

Είναι ένα χρώμα που όλες μπορούμε να φορέσουμε, άσχετα με τον τόνο της επιδερμίδας μας. Είναι το χρώμα που, αν το φορέσεις μία φορά θα το φοράς κάθε καλοκαίρι ευλαβικά. Λοιπόν; Ποιο θα πάρεις εσύ μαζί σου στις διακοπές; Εμείς όλα…

Διάβασε ακόμα: Ματ, κρεμώδη και λαμπερά! Όλα τα κραγιόν που θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι είναι εδώ!


Πηγή