Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή beauty trends που πρέπει να δοκιμάσεις την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

Αν ένα πράγμα υποσχεθήκαμε- ανάμεσα στα χιλιάδες άλλα resolutions για το 2017- είναι πως θα προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από τα κλασικά μοτίβα ομορφιάς, όπως για παράδειγμα το κόκκινο κραγιόν και θα τολμήσουμε να πειραματιστούμε με νέα trends (όπως το dot eyeliner ή ακόμη πιο extreme, όπως το blorange στα μαλλιά). Και ναι, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία καλή ευκαιρία- δικαιολογία για να υιοθετήσουμε κάτι διαφορετικό στο look μας, χωρίς βέβαια, αυτό να σημαίνει πως θα κάνουμε υπερβολές…

Ψάχνοντας για beauty έμπνευση, λοιπόν, συγκαντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή beauty trends για το Valentine’s makeup που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Pinterest!

 

Η κίνηση-ματ με το lip gloss

Μπορεί το να αλλάξεις απόχρωση κραγιόν να φαίνεται εύκολο, αλλά πίστεψέ με, μία τέτοια κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά στο look σου. Όχι, δεν σου προτείνουμε νσα φορέσεις μπλε κραγιόν (πόσο μάλλον αν είναι πρώτο ραντεβού), αλλά να δώσεις μία διαφορετική νότα στο κλασικό κραγιόν σου. Για παράδειγμα, πέρασε ένα χρυσό ή glitter lip gloss πάνω από το nude ή το ροζ κραγιόν σου, χαρίζοντας στα χείλη σου ένα πιο rosy-gold εφέ!

 

Braided Topknot

f5638cada6b664c16bdff31f873e15b0

Ήρθε η ώρα να διαφοροποιηθείς και στο χτένισμά σου, δοκιμάζοντας ένα πλεκτό ψηλό κότσο! Το Pinterest προβλέπει πως αυτό θα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή trends ομορφιάς του 2017, που αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Βερνίκια στις σκούρες αποχρώσεις του ροζ

dfgdgrf

Αντί να ακολουθήσεις την πεπατημένη και να βάψεις τα νύχια σου σε μία φλογερή κόκκινη απόχρωση ή ανοιχτή ροζ, δοκίμασε ένα μοβ βερνίκι, οι αναζητήσεις του οποίου αυξήθηκαν κατά 33%.

Lip Stains ή αλλιώς απόφυγε το έντονο κραγιόν

f6c102890fae3a1b87167ef969427970

 Στο φετινό Valentine’s μακιγιάζ σου χρησιμοποίησε lip stain (που συνδυάζει τις χρωστικές του κραγιόν με τη μεγάλη διάρκεια) και δώσε χρώμα στο look σου.

Ματ μακιγιάζ ματιών: Το εν λόγω trend κάνει δυναμικά την εμφάνισή του τους τελευταίους μήνες. Η φετινή τάση περιλαμβάνει ροζ, ροδακινί και ρόδινες ουδέτερες αποχρώσεις στις σκιές ματιών.

550756eccaaf41d473f084cbcc19ecb1

 

Half-Up Bun: Αν δεν θέλεις να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά, σε ένα κλασικό σινιόν ή από την άλλη να τα αφήσεις λυτά στους ώμους, τότε δοκίμασε ένα half-up bun (aka κότσο με πιασμένα τα μισά μαλλιά). Άσε μερικές τούφες να πέφτουν δεξιά και αρριστερά πλασιώνοντας το πρόσωπό σου και δημιούργησε ένα sexy, flirty look.

b11fe96824733e8ff6830c4fa69c3469

 

DIY mani: Σύμφωνα με το Pinterest, όλο και περισσότερες γυναίκες δοκιμάζουν να κάνουν μόνες τους το μανικιούρ τους, ψάχνοντας ιδέες για μανικιούρ στο Pinterest. 

 valentines nails valentines nail paint finger nails for valentine

 

 

matheantairiazete copy copy

 

 


Πηγή