Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτά είναι τα προϊόντα που θα κάνουν τη βαλίτσα των διακοπών σου ΠΟΛΥ πιο ελαφριά!

Είναι ήδη Μεγάλη Πέμπτη και δεν ξέρουμε για πότε ήρθε αυτή η μέρα. Σε λίγο έχουμε Πάσχα και πολλές ετοιμαζόμαστε να εκδράμουμε σε νησιά, χωριά και λοιπούς προορισμούς. Αυτό σημαίνει πως θα φτιάξουμε βαλίτσα και θα ξεκινήσει για ακόμα μία φορά η μάχη των καλλυντικών. Εννοείται πρέπει να πάρεις μαζί σου τα απαραίτητα όμως δεν γίνεται να ζυγίζει 50 κιλά μία βαλίτσα για το τριήμερο. Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να πακετάρεις πιο ελαφριά και να σου μείνει χώρος για ένα ακόμη ζευγάρι παπούτσια, ετοιμάσαμε εμείς το νεσεσέρ σου για εσένα με όλα τα smart προϊόντα της αγοράς. Για δες…

Αφρόλουτρο
Αφρόλουτρο Σε Mini Συσκευασία, Sephora Collection, Shower Jelly Dose

Πόσο πια θα χρειαστείς; Μην πάρεις μαζί σου ολόκληρο μπουκάλι! Βρες μονοδόσεις που είναι πρακτικές και τις πετάς αφού τελειώσουν!

Σετ συσκευασίες ταξιδίου SEPHORA COLLECITON KIT WEEKEND

Πρόσωπο/μαλλιά
Σετ συσκευασίες ταξιδίου, Sephora Colleciton, Kit Weekend
Όπως αντιλαμβάνεσαι, η καλύτερη επιλογή για το σαμπουάν, τη μάσκα και το λάδι μαλλιών σου αλλά και για τις κρέμες ματιών και προσώπου είναι αυτό το σετ. Το γεμίζεις όσες φορές θέλεις και έχεις τα απάντα μαζί σου στην ποσότητα που θα χρειαστείς.

Γάντι ντεμακιγιάζ GLOV

Ντεμακιγιάζ
Γάντι ντεμακιγιάζ, GLOV
Αντί να κουβαλάς βαμβάκια, λοσιόν, νερά και σαπούνια, πάρε μαζί σου αυτό το γάντι που αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ μόνο με νερό και θα ξενοιάσεις!

Ξυραφάκι ταξιδίου SPHYNX RAZOR

Αποτρίχωση
Ξυραφάκι ταξιδίου, Sphynx  Razor
Αν δεν κάνεις λέιζερ και ξυρίζεις τα πόδια σου αυτό το compact αντικείμενο θα σε σώσει. Έχει τέσσερις πλευρές (2 ξυραφάκια, μία μπάρα σαπουνιού και ένα σπρέι για νερό) και σου λύνει πραγματικά τα χέρια.

Σεσουάρ Ταξιδίου Babyliss

Σεσουάρ
Σεσουάρ Ταξιδίου, Babyliss

Μην πάρεις το επαγγελματικό σεσουάρ μαζί σου… Δεν υπάρχει λόγος. Αυτό το μικροσκοπικό και αναδιπλούμενο σεσουάρ κάνει εξίσου καλή δουλειά και πιάνει το ένα τρίτο του χώρου στη βαλίτσα σου.

Βούρτσα TANGLE TEEZER

Βούρτσα
Βούρτσα,
Tangle Teezer
Είναι μικρή, πρακτική και δεν πιάνει χώρο…χρειάζεσαι και άλλο λόγο για να πάρεις αυτή μαζί σου και όχι την κανονική σου βούρτσα;

Mini άρωμα BOBBI BROWN BEACH EAU DE PARFUM ROLLERBALL

Το άρωμά σου
Mini Άρωμα, Bobbi Brown, Beach Eau De Parfum Rollerball
Δεν χρειάζεται να πάρεις όλο το μπουκάλι μαζί σου γιατί δεν θα το χρησιμοποιήσεις όλο. Αναζήτησε atomizers τα οποία μπορείς να γεμίζεις με το άρωμα που αγαπάς ή βρες το σε συσκευασία ταξιδίου.

Διάβασε ακόμα: Ξέρουμε που θα βρεις αξεσουάρ για να αντιγράψεις αυτή την κοτσίδα της Kylie Jenner!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή