Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτά είναι τα 10 celebrity καρέ που δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ

Το καρέ δεν είναι πλέον τάση. Εδώ και πολλά χρόνια παραμένει σταθερά στο νούμερο ένα των προτιμήσεων για τις γυναίκες όταν θέλουν να φρεσκάρουν το στιλ τους και να ανανεώσουν την όψη τους. Επειδή λοιπόν είναι σταθερά νούμερο ένα, έχουμε δει χιλιάδες παραλλαγές του. Κοντά καρέ, μακριά καρέ, φιλαριστά και αυστηρά, ασύμμετρα και με αφέλειες… Οι αγαπημένες μας celebrities και κατά συνέπεια τα έχουν δοκιμάσει όλα και εμείς έχουμε ακολουθήσει τα βήματά τους.

Κάθε σεζόν λοιπόν υπάρχει ένα καρέ που γίνεται πιο δημοφιλές από άλλα και μιλάμε για το καρέ που είναι στη μόδα. Υπάρχουν ωστόσο μερικά καρέ κουρέματα που απλά δεν θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε. Είναι αυτά που είδαμε στις αγαπημένες μας celebrities και σχεδόν μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Αυτά τα καρέ θα σου θυμίσουμε σήμερα μιας που έχουμε καιρό να μιλήσουμε για κουρέματα και πρέπει να έχουμε λίγη έμπνευση έτοιμη για όταν θα ανοίξουν ξανά τα κομμωτήρια και θα θέλουμε να πάμε να κάνουμε τα πάντα στο κεφάλι μας. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις δέκα stars που μας καθήλωσαν με το καρέ τους και μας έκαναν να κρατήσουμε screenshot ώστε να το δείξουμε στους κομμωτές μας.

Δες τα όλα, κράτα για ακόμα μία φορά screenshot kαι μην ανησυχείς, έχει καταρριφθεί πλέον ο μύθος ότι τα καρέ δεν πάνε σε όλες… Πάνε και είναι κάτι ακόμα που θα σου αποδείξουν τα κορίτσια στην παρακάτω gallery. Scroll για να τις δεις…

Διάβασε ακόμα: Κάθε πότε πρέπει να αλλάζεις τη βούρτσα μαλλιών σου;

 


Πηγή